2020-01-24 08:27

Ministrul Eugen Nicolicea, audiat la Parchetul General în dosarul în care Traian Băsescu este cercetat pentru şantaj

 |  11:17
Ministrul Eugen Nicolicea, audiat la Parchetul General în dosarul în care Traian Băsescu este cercetat pentru şantaj

Deputatul Eugen Nicolicea, ministru delegat pentru Relația cu Parlamentul, este audiat, marţi, la sediul Parchetului General, în calitate de martor în dosarul în care Traian Băsescu este cercetat penal pentru șantaj în legătură cu afirmațiile pe care le-a făcut la adresa senatorului PSD Gabriela Firea.

La intrare în sediul Parchetului, Eugen Nicolicea a precizat că a fost chemat de procurori în calitate de fost membru al Comisiei Nana.

Fiind întrebat de jurnaliști dacă activitatea Comisiei Nana a fost afectată de declarațiile lui Traian Băsescu, Eugen Nicolicea a răspuns negativ.

"Nu a fost afectată. Numai că, la acea dată, când au fost făcute afirmațiile lui Traian Băsescu, eu nu mai făceam parte din comisie", a menţionat deputatul.

Lucian Bolcaș, avocatul Gabrielei Firea, a declarat, că audierea membrilor Comisiei Nana a fost cerută chiar de Traian Băsescu, urmând ca la Parchet să fie chemați mai mulți parlamentari.

Gabriela Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plângere penală în care îl acuza pe Traian Băsescu de amenințare și șantaj în legătură cu declarațiile pe care acesta le-a făcut într-o emisiune televizată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray