2020-02-18 11:43

Ministrul Finanțelor, ÎNTREBARE pentru Iohannis: ”Ce se întâmplă în JUSTIȚIE?”

 |  20:29
Ministrul Finanțelor, ÎNTREBARE pentru Iohannis: ”Ce se întâmplă în JUSTIȚIE?”

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, îi cere socoteală preşedintelui Klaus Iohannis după declaraţiile acestuia privind existenţa banilor pentru pensii şi salarii. „Aşteptăm din partea preşedintelui un răspuns privind modul în care se poziţionează, care este punctul său de vedere faţă de ce se întâmplă în justiţiei. Până nu primi răspuns la această întrebare nu putem discuta despre altceva”, a spus Eugen Teodorovici.

„Am văzut declaraţiile preşedintelui din ultimele zile, am căutat foarte mult în Constituţie care sunt atribuţiile preşedintelui, dacă sunt corelate cu declaraţiile de politica fiscală, de întrebarea dacă avem sau nu bani pentru pensii şi salarii. Nu am găsit.

Înţeleg că în baza articolului 80 are în principal următoarea obligaţie, să asigure buna funcţionare a autorităţilor publice. Mai important să aşteptăm din partea preşedintelui un răspuns la o întrebare foarte simplă privind modul în care se poziţionează, care este punctul său de vedere faţă de ce se întâmpă în justiţie. Atât timp cât în România avem oameni care au stat în închisoare nejustificat înseamnă că trebuie să schimbăm şi lege, şi mecanisme, şi instituţii, şi concepte. Văd doar atacuri nejustificate pe zona de politică guvernamentală. PSD-ALDE au demonstrat împreună că lucrurile la nivel de guvern se şi întâmplă.

Până nu primim sau primesc răspuns la întrebarea privind modul în care se poziţionează faţă de ce se întâmplă în justiţie nu putem discuta despre altceva. Pensii, salarii reprezintă atributul Guvernului”, a spus ministrul Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-23Parerea ta...

ANONIM
23 Mai 2018

A zis ministrul de finanțe că președintele poate hotărâ să conducă ședințe de guvern ?
ANONIM
23 Mai 2018

TAIE PENSIILE SPECIALE SI ALE PRIMARILOR . DOCTORE IN FURACIUNI , HAI SA MERGEM LA O SEPTICA CU BUGETUL TARI .
ROMA
24 Mai 2018

ai ajuns si tu sclavul infractorului dragnea?parca ati fi drogati .crezi ca va baga cineva in seama cu minciunile voastre?toata lumea spune ca sunteti vai mama voastra voi bateti campii.nu zici ca trebuie sa terminati acum cu pensii speciale de sute de milioane de lei vechi pe luna ,cu agentii care s-au transformat in slugi ale infractorilor .jandarmeria care hartuieste cetatenii.credeti ca nu veti plati? mai aveti putin de batut campii se vor schimba lucrurile.ce faceti cu banii de la buget ca nu se vede nimic semnificativ construit .ce face cnair si cnir cu 6000 de angajati?nimic.anaf hartieste micii afaceristi si nu se atinge de marile mafii din petrol gaze hypermatketuri legume fructe.ce faci cu supraaciza la benzina introdusa de misa care a aruncat preturile in aer?4,67 ron/l in august 2017 l de benzina 5,5 acum .cea mai mare inflatie din ue:5 la suta fata de 1,2 un tarile ue.asta nu este hotie pe fata bai finantistul lui peste.ce scoala ai tu?
IOHAN
24 Mai 2018

iohannis ia du-te tu frumusel si mai conduce o sedinta de guvern sa-i dai peste nas acestui nesimtit trompeta infractorului dragnea.vezi ca sunt judecatori sclavi ai infractorilor .se cunosc numele lor .da-le publicitatii sa stie lumea de ei mai ales ca cei de la iccj.astia trebuiesc arestati si dati afara in suturi din magistratura.vezi ca jandarmetie hartuieste oamenii .vezi ca mafia lui dragnea ameninta lumea inclusiv pe tine.au comportament de borfasi.la o adica furia poporului ii vor spulbera pe acesti ordinari daca mai streseaza mult tara cu aberatiile lor.
NEGRO
24 Mai 2018

Interesanta fenta! Cine incearca sa anihileze justitia mon cher? Cine incurca borcanele in economie, in finante, in societate ba acum s-a amestecat si in afacerile externe? Cine vrea sa atace in aceeasi maniera nesimtita pilonul II de pensii? Cine evita cu nonsalanta problemele infrastructurii Romaniei, ale jafului organizat al padurilor, al bogatiilor solului si subsolului? Cine le-arunca in devalmasie salarii si pensii acaparatorilor temporali ai puterii in Tara? Iata cateva intrebari pentru noul mustiuc al trompetei Dragnea, care o face si pe niznaiul. Prin ce se justifica prezenta domniei tale in fruntea finantelor, monsericule, cand visteria tarii e goala, Romania e scoasa din rindurile natiunilor civilizate si dumneata versi lacrimi de crocodil tocmai pentru...justitie . Oare nu mai aveti nimic omenesc in voi? Nu va crapa deloc bucile atat de argasite de furaciuni de oarescaiva rusine? Ca doar n-o sa traiti cat Istoria! Duce-ti-va Dracului, o data, unde va e locul! Va vom arunca printre zabrele chiftele cu prastia. Ca noi suntem milostivi!
ANONIM
24 Mai 2018

Unitatea de ,, elita'',s a dovedit a fi sclavii lui IOHANNIS aCUM SUNT CERCETATI SI SE TOARNA EI INTRE EI DAR O TOARNA SI PE,, EVITA PERONN,,zeita ,,dreptatii'' cea care tortureaza copii cu amenintari prin telefon cea care aduce copii de gradinita la parchet Ce tara ,ce specimene nebune, incepand cu cei din varf, urmand sefa procurorilor, o individa care este doctor in aruncat mingea la cos (dar nici acolo)Unde ,in ce stat de drept s a mai pomenit asa ceva ca tu sef de stat hot si falsificator sa fii nervos ca nu te mai lasa partidul de la conducere sa mai falsifici si sa faci evaziune,sa mai faci trafic de copii pentru organa sau sa devalizezi bugetul primariei cu lucrari atribuite dupa cum,, vrea muschii tai''la niste nazisti ageamii
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Mai 2018

hienele nu pleaca de buna voie de la macelarie....dar exista metode sa-i trimiti la plimbare,deschizi un restaurant cu friptura de hiena chiar lipit de macelarie....asa Teodorovici,stii subiectul,ca si tu ti-ai tras carciuma in drum....la voi in PSD dintotdeauna s-a purtat "noaptea cutitelor lungi"....ia ghici cine sunt hienele.....ha ha ha stupid people
LEVST.
27 Mai 2018

mai degraba are oglinjoara cu el si la fiecare 5 minute se priveste in ea( de unde tot vede stupid people) si zice "Oglinda , oglinjoara, cine este cea mai cucuvea in tara?" Raspunsul, invariabil, este "Tu si Dracula, su..."
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine