2020-05-31 14:20

Ministrul francez de Externe, ÎNTÂLNIRE de ULTIM MOMENT cu şefa DNA

 |  12:41
Ministrul francez de Externe, ÎNTÂLNIRE de ULTIM MOMENT cu şefa DNA

Ministrul francez pentru Europa şi Afaceri Externe, Jean-Yves Le Drian, se întâlneşte joi, la Bucureşti, cu procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, potrivit site-ului oficial al diplomaţiei franceze.

Ministrul francez se află în vizită la Bucureşti, unde a avut, în prima parte a zilei, o conferinţă de presă comună cu omologul său român, Teodor Meleşcanu, şi s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă. Pe agenda acestuia mai figurează întrevederi cu şeful statului Klaus Iohannis, dar şi cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului - Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea.

Potrivit diplomatie.gouv.fr, discuţiile lui Le Drian cu oficialii români se vor axa pe "întărirea relaţiilor bilaterale, marcate, în zona culturală, de Sezonul România - Franţa, iar, pe nişa economică, de creşterea schimburilor comerciale estimate la 7,8 miliarde de euro, în 2017".

Totodată, arată sursa citată, Le Drian are programată şi o întâlnire cu şefa DNA.

De asemenea, oficialul francez va conferi decoraţia de Ofiţer al Legiunii de Onoare fostului premier şi comisar european Dacian Cioloş, este menţionat în programul oficial al acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-12Parerea ta...

BăţăGUI
12 Apr 2018

Codruta este un simbol european al luptei anti-coruptie,ca place sau nu papagalilor politici romanes!
CIOLăNOș
12 Apr 2018

Acest dihor poponaut francoise nu face altceva decât să arunce cu kk in ventilator! și să-i de-a trădătorului Ciolănoș un nou os de ros! Ei cred că-l mai pot învia pe trădătorul Ciolan de ros??? ce fraiewri
ANONIM
13 Apr 2018

IA DAT NISTE DOCUMENTE SECRETE , UN CIP . MAI ALES RESURSELE SI MINEREURILE . DAR PROCURORUL LOR CIND VINE LA AMBASADA NOASTRA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine