2019-05-26 08:09


Ministrul Justiției face din nou PROPUNEREA pentru conducerea DNA

 |  22:51
Ministrul Justiției face din nou PROPUNEREA pentru conducerea DNA

Ministrul Justiţiei a anunţat, duminică, că pe 27 decembrie îi va trimite preşedintelui documentele pentru finalizarea procedurii de revocare a procurorului general şi că îi va trimite din nou actele şi pentru cei 5 procurori respinşi, printre aceştia aflându-se şi Adina Florea, pentru şefia DNA.

"Pe data de 27 decembrie dimineaţă, când merg la minister, am pregătit documentele necesare finalizării procedurii de revocare a procurorului general", a declarat Tudorel Toader, la Antena 3.

Ministrul l-a acuzat din nou pe procurorul general că trage de timp.

"În opinia mea nu putem pica în capcana pe care încearcă să o promoveze procurorul general trăgând de timp în speranţa că va ieşi la pensie sau că îşi va încheia mandatul de procuror general pe 19 aprilie. De ce spun asta? Pentru că s-a dus la Curtea de Apel Alba Iulia, la dânsul acasă, dar eu nu am evaluat persoana juridică , ci procurorul general, care îşi desfăşoară atribuţiile sau nu-şi desfăşoară atribuţiile la Bucureşti, după aceea judecătorul de la Alba Iulia a trimis la Bucureşti, cel de la Bucureşti şi-a declinat şi el competenţa, competenţa, conflict negativ şi, culmea, ca să fie sigur că ceea ce nu i-a ieşit la Alba Iulia , de a sesiza Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, unde dura multă vreme, a solicitat sesizarea Curţii Constituţionale că are o mare nedumerire: dacă poate sesiza instanţa de contencios administrativ de persoană fizică sau pe persoană juridică, adică cu nume şi prenume sau cu funcţia de procuror general. Şi orbul vede că e o tragere de timp", a declarat Tudorel Toader, la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-23

TAGURI: ministrul justitiei, tudorel toader, propunere, dna, adina florea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


# EROARE
24 Dec 2018

JUSTIȚIA = PROBA MEGAEXPERTULUI ; RESTUL SUNT sineCURIȘTI !!!!!!!!!!!!!!!
Random imageUltimele stiri


STARBAG