2020-02-21 21:26

Ministrul Justiției s-a HOTĂRÂT: ”Părțile BUNE nu le justifică pe alea RELE”. Care va fi soarta Laurei KOVESI

 |  21:49
Ministrul Justiției s-a HOTĂRÂT: ”Părțile BUNE nu le justifică pe alea RELE”. Care va fi soarta Laurei KOVESI

Deși a evitat timp de trei luni să facă publică decizia privind propunerea de demitere a șefei DNA, Laura Kovesi, Ministrul Justiției, Tudorel Toader a luat decizia. Ca să pună capăt speculațiilor că ar exista o înțelegere cu Liviu Dragnea, Toader a anunțat că va prezenta raportul complet a activității DNA în Parlament în luna februarie. În același timp, Ministrul Justiției, este de părere că Laura Kovesi a fost în sufrageria lui Gabriel Oprea în noaptea alegerilor din 2009.

”Apreciez implicarea civica a autorului scenariului, am citit scenariul si am constat ca dansul stie despre mine mai multe decat stiu eu despre mine, este bine.

Cand am venit ministru, am constatat ca nu s-a facut un control de fond la DNA; au fost facute, astazi va spun: cand ati auzit vreodata Ministerul Public sa prezinte un raport si Ministrul sa-l prezinte in plen. Eu asta voi face, in luna februarie, cand le primesc, asa voi face.

In februarie trebuie sa primesc un raport, sa ma duc in plenul parlamentului sa prezint parlamentarilor si românilor, starea activitatii procurorilor.

Imi voi indeplini obligatiile, de acolo veti trage concluziile, dar nu o sa va las, le trag eu, eu le-am tras deja, nu le-am prezentat la nimeni pana acum.

Nu exista oameni de neinlocuit in Romania. Va exista un moment oportun in care va voi anunta ce am decis.

DNA nu e eficienta unde vedeti achitari, unde nu se face nimic, unde vedeti condamnari la Cedo, partile bune nu le justifică pe alea rele.

In limita informatiilor mele, tind ca cred ca da, Laura Kovesi a fost in sufrageria lui Gabriel Oprea, nu e in regulă” a declarat Tudorel Toader la TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-09Parerea ta...

LEVST.
08 Feb 2018

Individul asta nu numai ca arata ca un serf de inchizitie frustrat, dar este si tampit, vorbeste fara sens, aiurea...Cum o vrea natia romana sa progreseze ca asa nulitati, e greu de inteles...
LUCIAN
09 Feb 2018

Va dau un sfat, dacă nu ați ajuns la o concluzie beton arm at, pana la prezentarea RAPORTULUI, mai bine gândiți-vă de 10 ori. E Este greu de dovedit că Dna. Laura Kovesi nu a fost în sufrageria demniei voastre.
MINISTRUL INJUSTITIEI
10 Feb 2018

Orice ministru de justitie din orice tara civilizata nu ar intra intr-un studiou de televiziune detinut de un puscarias mafiot si nu ar discuta cu niste tonomate ale acestuia.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine