2019-08-20 04:47

Ministrul Justiţiei Florin Iordache s-a răzgândit

 |  14:49
Ministrul Justiţiei Florin Iordache s-a răzgândit

Ministerul Justiţiei a decis până la urmă să permită accesul presei la dezbaterea publică programată luni, privind ordonanţele de graţiere şi de modificare a codurilor penale. Iniţial, ministrul declarase că presa nu va avea acces la dezbatere.

Astfel, va fi permis şi accesul presei, însă fără camere de luat vederi, din cauza spaţiului limitat, au precizat, pentru News.ro, surse judiciare. Din cauza numărului mare de cereri de participare (aproximativ 200), dezbaterea ar putea fi organizată în mai multe serii.

"Precizăm faptul ca persoanele care au solicitat în perioada 26 - 27 ianuarie a.c. să participe la dezbaterea publică organizată de Ministerul Justiţiei în data de 30 ianuarie 2017, începând cu ora 10.00, pe marginea proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, precum şi a proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului privind graţierea unor pedepse, sunt aşteptate începând cu ora 09.30 la intrarea B, aflată pe str. Apolodor, nr. 17, sect. 5, Bucureşti", a anunţat, sâmbătă, Ministerul Justiţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-28Parerea ta...

MAFIA PSD.
28 Ian 2017

De ce sa nu participe presa cu camere de luat. vederi ?De ce va e frica de filmari ? Libertatea presei e garantata de constitutie.Bolsevicilor de ce va este teama.?
UN BUCURESTEAN
30 Ian 2017

Dezbaterea publica este slab organizata. La Ministerul Justitiei, intalnirea este la parter si pe culoare, cu forte de jandarmi si antitero, de parca chiar vin teroristii peste ei. Elegant era sa o faca in Sala Polivalenta sau Sala Palatului, unde putea sa se organizeze mult mai bine si putea dura 2-3 ore si filmata integral. Participantii si televiziunile erau primite la fel, nu unii inauntru si altii in strada. Suntem maistri la mimat democratia si rigorile ei.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray