2020-02-18 21:07

Ministrul Justiției IA ÎN RÂS protestatarii: ”Nu sunt informați corect”

 |  21:39
Ministrul Justiției IA ÎN RÂS protestatarii: ”Nu sunt informați corect”

Ministrul Justiției, Florin Iordache, a afirmat miercuri că oamenii care protestează în Capitală împotriva proiectului de ordonanță privind grațierea nu sunt informați corect, motiv pentru care un secretar de stat va merge și va discuta cu cei aflați în stradă.

"Eu am trimis în seara asta un secretar de stat, am vorbit cu secretarul general al Guvernului și va merge un secretar de stat să stea de vorbă cu oamenii, pentru că mi se pare că oamenii aceștia nu sunt informați corect. Din punctul nostru de vedere, este o prerogativă legală a Guvernului să putem face chestiunea aceasta. Dintr-o slabă informare, cred eu, oamenii au ieșit și se manifestă", a declarat Florin Iordache la Antena 3.

Întrebat despre reacțiile negative pe acest subiect, Iordache a spus că ar putea fi vorba și de "dezinformare" în ceea ce privește conținutul proiectului privind grațierea.

"Așteptăm și punctele de vedere contrare, nu toată lumea trebuie să fie de acord, dar am constat că sunt anumite anomalii și disfuncționalități și de aceea încercăm să le îndreptăm. Mai sunt multe chestiuni care trebuie modificate în perioada următoare", a adăugat demnitarul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-18Parerea ta...

PUTEREA
18 Ian 2017

Iordache esti un infracto r si vei sfarsi in puscar ie.esti plătit de mafia puscariasilor .dezinform ata e ma-ta care te-a fac ut sculer matriter. VETI FII SPULBERATI CA PONTA 1 00000 de oameni vor veni peste voi.jigodie nespăl ate slugă a mafiei.
CONSTANTIN
19 Ian 2017

SARLATANUL ASTA PROSTANAC , COAUTOR LA MARTEA NEAG RA , DACA NU SE POTOLESTE VA FI POTOLIT. POATE CHI AR DEFINITIV !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine