2020-02-18 22:07

Ministrul Justiției îi pune BEȚE ÎN ROATE Laurei Kovesi. Ce vrea să facă Tudorel Toader

 |  21:13
Ministrul Justiției îi pune BEȚE ÎN ROATE Laurei Kovesi. Ce vrea să facă Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a reacţionat la selectarea pe primul loc a Codruţei Kovesi pentru poziţia de procuror-şef european, el spunând că îi va informa pe miniştrii de justiţie din UE despre „abuzurile” comise de fosta şefă DNA.

„Cred că membrii Comisiei de selecţie nu cunosc abuzurile comise de către Laura Codruţa Kovesi în detrimentul cetăţenilor, în detrimentul statului de drept. În Franţa sau în Germania, un procuror nu ar putea să comită atâtea abuzuri, pentru că ar fi eliberat din sistemul judiciar. Chiar dacă în zilele de joi şi vineri vom avea un Consiliu informal JAI, la care vor participa majoritatea miniştrilor de justiţie din statele membre ale UE, mâine dimineaţă voi trimite decizia CCR privind demiterea din funcţie, fiecărui ministru de justiţie", a declarat Tudorel Toader pentru stiripesurse.ro.

Laura Codruţa Kovesi s-a clasat pe primul loc în selecţia pentru postul de procuror-şef european realizată de un Comitet special, fiind trimise Parlamentului European primele trei propuneri, în ordinea preferinţelor, din care legislativul urmează să aleagă şeful Parchetului European.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-04Parerea ta...

NEGRO
05 Feb 2019

Ministrul Infractiunii din Romania, domnul Talharel Toader nu se ocupa de propriul minister, ci de Prim procuratura europeana. E ingrijorat ca o romanca va ocupa aceasta inalta pozitie. De ce? Pentru ca notarelul de Iesi habar nu are de drept, s-a dovedit un politruc cu creierul spalat pus in slujba infractorilor de Partid si a infractorilor de drept comun. Ce vrea spurcatul sa faca cu acest gest? Sa dovedeasca faptul ca nu e doar un mare ticalos, ci si ca e ridicol pana la anularea definitiva a propriei fiinte morale. Va mai trai in Iesi aceasata creatura dupa aventura polticianista din ultima vreme? Probabil ca o va urma pe doamna Bica in permisiva Costa Rica sau pe Micul Stapan in imensa Brazilie. Nu va fi pentru starpitura usoara viata de notar in dulcele targ al Iesilor! Puah!
MANDARINA
05 Feb 2019

Las-o Tudorele! Sa-i paradeasca si pe europeni!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Feb 2019

oricum europenii nu se ghideaza dupa mafiotii PSD care sunt acum la putere...daca o sa o puna sau nu pe KoVESI nu are importanta,oricum ar fi situatia cei cu fraude din banii europeni vor da socoteala pentru faptele lor..TELDRUM are 27de milioane de euro fraude din banii europeni...cu sau fara KOVESI tot la puscarie se duc acesti mafioti...eu chiar as vrea sa vina un procuror italian sau scandinav care are experiana anti-mafia...care va fi mult mai eficient decat Kovesi Ea are avantajul ca stie mai bine situatia cu mafiotii din Romania,dar cu siguranta exista si alti candidati mult mai buni ca ea la postul de sef la PE
MAFIA PROCURORILOR OUT !
06 Feb 2019

Nu trimiteti infactoarea sa conduca Justitia Europeana! Procurorii nu sunt magistrati.
IL DOTTORE
06 Feb 2019

Este mai mare pacatul ca un astfel de geniu sa se iroseasca in Romanica si sa nu ajunga la Bruxelles.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine