2020-08-04 15:04

Ministrul Justiției: Informațiile de interes public, important

 |  21:20
Ministrul Justiției: Informațiile de interes public, important

Ministerul Justiţiei acordă atenţia cuvenită accesului la informaţii de interes public, lucru confirmat de primirea Certificatului de Excelenţă în Transparenţă, a afirmat miercuri ministrul Raluca Prună, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Am primit cu bucurie astăzi Certificatul de Excelenţă în Transparenţă din partea Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic - România. El este acordat echipei din Ministerul Justiţiei România care ia în serios accesul la informaţii de interes public. La noi în minister regula este tot ce nu e secret (în sensul strict definit de lege) e public", a precizat Prună.

Ministrul îi invită totodată pe cetăţeni să-şi exprime opinia cu privire nivelul de transparenţă existent la Ministerul Justiţiei. "Cum azi e Ziua internaţională a dreptului de a şti, am vrea şi noi să ştim ce părere aveţi voi despre gradul de transparenţă al Ministerul Justiţiei România, cum intenţionaţi să păstraţi acest standard cu care v-am obişnuit şi nu în ultimul rând ce trebuie să facem ca să fim şi mai buni decât atât", a scris Raluca Prună, conform Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz