2019-10-23 06:28

Ministrul Justiției REACȚIONEAZĂ după dezvăluirile lui Ghiță

 |  16:12
Ministrul Justiției REACȚIONEAZĂ după dezvăluirile lui Ghiță

Ministrul Florin Iordache a declarat marţi că presiunile media sau presiunile de orice altă natură nu ajută sistemul de justiţie, conform Agerpres.

"Fără îndoială nu. Sistemul de justiţie trebuie să funcţioneze şi presiunile media sau presiunile de orice altă natură nu ajută sistemul de justiţie, pentru că, repet, avem nevoie de întărirea sistemului de justiţie şi avem nevoie de o justiţie competentă şi coerentă", a afirmat Florin Iordache, întrebat dacă sunt "sănătoase pentru sistem" dezvăluirile pe care le face fostul deputat Sebastian Ghiţă. Chestionat cu privire la discuţia pe care a purtat-o luni cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, ministrul Justiţiei a subliniat că susţine lupta anticorupţie. "Am discutat cu dumneaei pentru o legislaţie coerentă, pentru un buget suficient pentru buna funcţionare a instituţiei, am reiterat faptul că eu susţin fără îndoială lupta anticorupţie şi întărirea rolului justiţiei şi încrederea cetăţeanului în actul de justiţie", a arătat Florin Iordache.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-10Parerea ta...

ANTONIU CEZAR
11 Ian 2017

Iordache, nu o da cotita. .. Observ ca ai fost ta re puternic influentat! Deja... Daca nu ai sang e in instalatie da-ti ,u rgent, demisia si nu dist ruge sperantele si incred erea noastra,cat si progr amul de guvernare. Fii sigur ca NU te vor la sa in pace, chiar daca ,in prezent, ti-au promis acest lucru. Daca nu initiezi si nu sustii,urg ent,in Parlament, legile amnistiei si a gratierii ,cat si legea raspunedrii magistratilor, care sunt adevaratele urgente si "prioritati" totul este pierdut!
DEC
11 Ian 2017

....daca Justitia ar fi "corecta" si "coerenta " TU ai fi vorbit acum di n puscarie mafiot comunis t si sub-mediocru ce esti !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray