2019-12-16 06:31

Ministrul JUSTIȚIEI: „Violul, răpirea sau traficul de persoane ar trebui să fie imprescriptibile…”

 |  10:13
Ministrul JUSTIȚIEI: „Violul, răpirea sau traficul de persoane ar trebui să fie imprescriptibile…”

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a afirmat, miercuri, că pentru infracţiuni precum violul, răpirea sau traficul de persoane nu ar trebui să opereze prescripţia.

„Este ideea mea ca şi jurist. Eu consider că asemenea infracţiuni ar trebui să fie imprescriptibile. Nu vreau să pară că voi impune eu această soluţie de modificare legislativă, este o părere a mea, e o idee a mea, aşa cum avem infracţiunile de omor ca fiind imprescriptibile, eu consider că şi acest gen de infracţiuni - violul, răpire, trafic de persoane şi altele care ţin de exploatarea minorilor - să fie imprescriptibile. Deci, cu alte cuvinte, să nu mai opereze prescripţia. (...) Chiar fac un apel să ne transmită puncte de vedere oricine se uită la noi", a declarat Ana Birchall la MJ, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-02Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Viol pe surse Statisticile oficiale ale cazurilor de viol, la care suntem obligați să ne raportăm, arată o Românie cu un gard foarte frumos vopsit pe dinafară. Trei violuri pe zi, la nivel național, anul trecut, este puțin, în comparație cu ce se întâmplă în țări dezvoltate, precum Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Franța, Suedia, Canada. Însă, o știm cu toții, realitatea arată ca un „leopard” hidos: puține cazuri de viol ajung în statistici, cele mai multe sunt „pe surse”, știute doar de autori, victime și, eventual, de alte câteva persoane apropiate acestora
23 Iul 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray