2020-04-05 18:42

Ministrul Mediului vrea demiterea șefului Gărzii de Mediu București

 |  11:16
Ministrul Mediului vrea demiterea șefului Gărzii de Mediu București

Nemulțumit de eficiența Gărzii de Mediu București în cont4xtul problemelor de mediu, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a solicitat miercuri schimbarea din funcţie a comisarului şef de pe Bucureşti. Aceasta vine la două zile după ce a solicitat şi demisia conducerii Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Bucureşti.

"După cum ştiţi foarte bine, în momentul de faţă, comisarii Gărzii de Mediu din Bucureşti şi din judeţele vecine au o amplă campanie de control la toţi operatorii economici din Bucureşti şi Ilfov pe procesele de ardere şi emiterea în atmosferă a diverşilor poluanţi care afectează calitatea aerului din Bucureşti. În urma informaţiilor apărute în spaţiul public şi a unei implicări nu tocmai eficiente a Gărzii de Mediu Bucureşti în ceea ce înseamnă monitorizarea problemelor de mediu cu care se confruntă Capitala, am solicitat astăzi comisarului general de la Garda Naţională de Mediu schimbarea din funcţie a comisarului şef de pe Bucureşti de la Garda de Mediu", a declarat Costel Alexe, într-o conferinţă de presă.

În prezent, funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu Bucureşti este ocupată de Viorel Glăman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

COLABORARE
04 Mar 2020

Foarte simplu . Cind te duci sa iei o autorizatie , te duci cu geanta si sacosa plina . Alfel nici nu te primeste . Si se rezolva
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine