2020-06-01 15:57

Ministrul Nicolae Moga, despre CRIMA odioasă din Olt: Poliția sau STS trebuie să plătească

 |  15:52
Ministrul Nicolae Moga, despre CRIMA odioasă  din Olt: Poliția sau STS trebuie să plătească

Noul ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga, anunţă că a cerut un raport urgent referitor la procedura care a fost urmată în cazul odioasei crime din Olt, precizând totodată că vinovaţii trebuie să plătească, indiferent că aici e vorba de Poliţie sau Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS).

"Un caz cutremurător care sper să fie elucidat cât mai repede. Ancheta nu este încă finalizată şi nu vreau să dau verdicte. Este prematur să mă pronunţ acum cu privire la felul cum a fost gestionat apelul la 112 sau cum s-a făcut localizarea telefonului, dar evident toate aceste lucruri trebuie clarificate. (...) Aşa cum am spus, nu accept minciuni şi am cerut un raport cât mai grabnic referitor la procedura urmată", a declarat Nicolae Moga, potrivit unui comunicat al MAI.

El spune că a solicitat conducerii Poliţiei Române să aloce toate resursele în acest caz pentru elucidarea cu celeritate a tuturor aspectelor. "Deja, conducerea Poliţiei Române a trimis specialişti de la Institutul National de Criminalistică şi de la Secţia de Investigaţii Criminale la Caracal pentru a acorda sprijin poliţiştilor de acolo. Solicit Poliţiei Române să comunice permanent pe această situaţie", a arătat Moga.

Bărbatul suspectat de uciderea fetei de 15 ani la Caracal, dispărută în urmă cu câteva zile, a fost identificat vineri, se află în custodia Poliţiei şi este audiat, potrivit purtătorului de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan, la locuinţa lui fiind identificate, în urma unor percheziţii, rămăşiţe care par a fi de natură umană. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine