2019-10-16 00:18

Ministrul Răzvan CUC anunță că s-a încheiat epoca lui Tudose la TAROM: „Noul director general va fi un om din domeniu, care va ține cu compania...”

 |  23:30
Ministrul Răzvan CUC anunță că s-a încheiat epoca lui Tudose la TAROM: „Noul director general va fi un om din domeniu, care va ține cu compania...”

Noul director general al TAROM va fi un om din domeniu, un om de meserie, care va ţine cu compania aeriană, a declarat, miercuri seară, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

„Exact acum, în acest moment, se desfăşoară Adunarea Generală a Acţionarilor la TAROM şi vom avea un nou CA în seara asta. La ora 21:00 a început AGA. Vom avea oameni în Consiliul de Administraţie, oameni cu greutate din aviaţie: domnul Sorin Stoicescu, domnul George Rotaru, directorul de la Aeroclubul României. Oameni care vor să salveze TAROM, pentru că este foarte important ce vreau să vă spun în acest moment: din păcate, TAROM - eu am spus şi în primul mandat, a fost unul dintre obiectivele de suflet, că suntem români, este un simbol naţional pe care eu mi l-am asumat şi am spus că voi face tot ce îmi stă în putinţă să salvăm compania asta, vorbesc despre reducerea pierderilor - din păcate, acum trebuie să o salvăm, pentru că eu îmi amintesc când eram în 2017 ministru, şi ştiţi că mă critica domnul Tudose (fostul premier Mihai Tudose - n. r.) vizavi de pierderile de la TAROM, deşi eu preluasem un program de zbor de la guvernul anterior - dar asta nu e o scuză - ştiţi că am adus cele două aeronave ca să unificăm, ştiţi că voiam să aduc la sfârşitul anului încă două aeronave de lung curier, să redeschid relaţiile...domnul Tudose, mie, în timpul mandatului meu, mi-a sugerat să îl aducem pe domnul Wolff la TAROM, că este o variantă. Eu nu am fost de acord să îl pun la TAROM şi l-a pus dânsul. După ce am plecat, nu ştiu ce s-a întâmplat. Mă rog, l-a pus, asta ştim cu toţii că l-a pus şi vedem unde a ajuns TAROM-ul", a afirmat Cuc, la TVR 1, potrivit Agerpres. Ministrul a susţinut că, atunci când a plecat de la minister, TAROM avea în cont în jur de 80 de milioane de dolari, iar acum au rămas în jur de 14 milioane de dolari. „Mare atenţie la ce vă spun acum! Săptămâna trecută, eram în birou cu un secretar de stat pe aviaţie, care poate să vă şi confirme, mă trezesc cu un membru din CA, care a fost revocat vineri, şi îmi spune: 'Păi, ştiţi că noi am vrut să facem treabă la TAROM, că pe mine m-a pus domnul Tudose să intru la TAROM în CA'. Deci, eu înţeleg că am avut un salvator la TAROM, care s-a numit domnul Tudose, care a pus o echipă a dânsului şi am ajuns cu TAROM-ul - m-am uitat şi eu pe câteva cifre, aştept acum să-mi parvină raportul de la Corpul de Control al prim ministrului - când m-am uitat şi eu pe cifre, eu când am plecat de la TAROM avea în cont undeva la 80 de milioane de dolari. Acum are undeva la 14 milioane!", a detaliat Răzvan Cuc. Ministrul a dat asigurări că noul director al TAROM va fi un om din domeniu, care „va ţine cu TAROM-ul". „Noul director general de la TAROM va fi mâine...(...) va fi un om care va ţine cu TAROM-ul, este din domeniu. Dacă vi-l spun acum până mâine ştiţi ce se întâmplă? O să vedeţi că este un om de meserie. Eu vă spun atât: ce a fost până acum, a fost la TAROM epoca lui Tudose", a mai spus el. Wolff Werner-Wilhelm a fost numit în funcţia de director general interimar al TAROM în 20 noiembrie 2017.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-21Parerea ta...

ANONIM
21 Mar 2019

TAROM-ul ca si CFR-ul si CNADR-ul fac parte din MARILE GAURI NEGRE ale ROMANIEI..................................pe unde s-au FURAT miliarde de euroi......................de catre POLITRUCII care batjocoresc tara de 30 de ani..........
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray