2020-06-05 21:14

Ministrul Răzvan Cuc anunţă restructurări în toate companiile subordonate: „Sunt directori care nu prea ştiu să facă mare lucru!”

 |  13:17
Ministrul Răzvan Cuc anunţă restructurări în toate companiile subordonate: „Sunt directori care nu prea ştiu să facă mare lucru!”

Primul ministru care anunţă restructurări în ministerul pe care îl conduce este Răzvan Cuc. Acesta spune că sunt vizate toate companiile din subordinea Ministerului Transporturilor

Răzvan Cuc spune că vor urma restructurări la toate companiile, după ce numărul angajaţilor a crescut, în ultima vreme, potrivit Antena 3. Este primul ministru care arată că vor fi restructurări în cadrul ministerului, mai exact în cadrul companiilor.

Răzvan Cuc a cerut de la fiecare companie câte o situaţie şi reducerea posturilor de conducere pentru că, spune acesta, "în mai toate companiile sunt foarte mulţi directori".

La Compania de Drumuri, de exemplu, sunt 32 de directori şi ar fi trebuit, înainte să plece Narcis Neaga,  ca în organigramă să fie 40 de directori, potrivit ministrului.

Acesta mai spune că "atunci când li se cer lucruri concrete acestor directori nu prea ştiu să facă mare lucru, decât să ne arate cum stăm cu autostrăzile pe hârtie".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-23Parerea ta...

MUNCA
24 Iul 2019

Domnule Răzvan Cuc! Penali noștri cu dosare grele, așteaptă de ani de zile sa pună mana pe aceste funcții directoriale, sa ne ofere sprijin, munca și sa împărtășească din cunoștințele lor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine