2020-07-07 12:31

Ministrul Răzvan Cuc, despre revendicările transportatorilor: „Rezolvăm problema pirateriei din transportul de persoane!”

 |  12:35
Ministrul Răzvan Cuc, despre revendicările transportatorilor: „Rezolvăm problema pirateriei din transportul de persoane!”

Aşa cum a promis, ministrul Transporturilor şi-a schimbat programul, pentru a putea participa la un dialog cu reprezentanţii protestatarilor din Piaţa Victoriei, iar imediat după acest dialog, ministrul a anunţat, într-o postare pe pagina sa de facebook.

“Rezolvăm problema ”pirateriei” din transportul de persoane. Așa cum le-am promis transportatorilor și eu și domnul viceprim – ministru Daniel Suciu, am pus în procedura de consultare publică, proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru instituirea unor măsuri în domeniul transportului rutier, precum și de modificare a Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, prin care am agreat trei puncte importante:

 - Eliminarea sintagmei  - Trecerea ”rent a car” la Autoritatea Rutieră Română  - Prelungirea programului interjudețean de transport.

După parcurgerea etapelor procedurale, legale, proiectul intră în ședința de guvern, de saptămâna viitoare. Sunt deschis dialogului, am ușa biroului mereu deschisă și sunt convins că doar împreună putem găsi soluții pentru un transport de persoane civilizat și sigur.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz