2020-08-15 23:29

Ministrul Răzvan Cuc: “Investim în Aeroportul Otopeni și dezvoltăm flota TAROM!”

 |  14:52
Ministrul Răzvan Cuc: “Investim în Aeroportul Otopeni și dezvoltăm flota TAROM!”

Un nou contract pentru modernizarea Aeroportului Otopeni a fost semnat vineri – anunţă ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc notează pe pagina sa de facebook:

“Astăzi am participat la ceremonia de semnare a contractului privind Modernizarea Pistei 08L-26R (structură rutieră, balizaj, canalizare) – proiectare (DTAC, PT) și execuție, inclusiv asistența tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de resistematizare terasamente (zona de siguranță) la pista de decolare aterizare nr. 2 (08L-26R) și la căile de rulare N, V, W, O la Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

Contractul are o durată de 10 luni și jumătate. 2,6 luni proiectare si 8 luni este perioada de executie. Lucrarea are 6 ani garanție. 

Prin acest contract, ne propunem să continuăm seria de investiții demarate la nivelul Aeroportului Internațional Henri Coandă București. Menționez că ultimele reparații capitale au fost făcute în anul 1997, restul fiind doar lucrări curente de întreținere.

Banii pe care acest aeroport îi generează trebuie investiți în dezvoltare, în îmbunătățirea condițiilor oferite pasagerilor și creșterea siguranței. Noul management al CNAB deja demonstrează că a înțeles acest mesaj și sunt absolut sigur că, în cel mai scurt timp, toate deficiențele semnalate în ultima perioadă vor fi istorie.

Tot astăzi, în cadrul conferinței de presă, am anunțat înnoirea flotei TAROM cu un număr de 9 aeronave ATR. Așa cum am mai zis, promisiunile noastre din devin realitate. Pe lângă dezvoltarea aeroporturilor din țară ne dorim și ca TAROM să redevină compania puternică și preferată a românilor. 

Noile aeronave vor fi dotate cu cele mai moderne echipamente de navigație, cabina pasagerilor este una modernă, are nivel scăzut de zgomot, capacitate de depozitare a bagajelor de mână mărită și consum îmbunătățit. Fiind vorba de același tip de avion, personalul navigant și cel tehnic nu vor mai avea nevoie de o conversie semnificativă.

Avioanele beneficiază de o garanție de 5 ani, practic nu ar genera costuri suplimentare cu mentenanța.

Toate eforturile și investițiile pe care le realizăm sunt făcute pentru românii și pentru România, așa cum am promis.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-21Parerea ta...

CUCU
21 Iun 2019

HAI CA AI TUPEU CUCULE. NU VEZI CA AI ZILELE NUMĂRATE , ORI ITI FACI ILUZII? HAI CARELA CA AI FACUT MULT PRAF SI MULTA VORBA. I- AL PE NEAGA, PE AXINIA PE MARINICA SI MAI ALES PE DOROBANTU SI DUCETI- VA SA FACETI PRAF IN ALTĂ PARTE.. SUCCESURI SI CALE BATUTA.
MR.DEAN
21 Iun 2019

DOROBANTU ESTI PE FAZA? NU AUZI CLOPOTELE ? BING, BANG BING BANG. CEASUL SE AUDE TIC TAC, TIC TAC. HAI VALEAAAAA CU CUC CU TOT. PRIMUL MESAJ DE FELICITARE O SA FIE DE LA MINE. MA GANDESC TOTUSI CA TE DUCI LA INFRA SI ACOLO NU TE SUPORTĂ NIMENI . O ȘA AM TOTUSI GRIJA SA NU TE MAI INTORCI NICIODATĂ ACOLO. SI ZAU CA MA VOI ȚINE CUVÂNT SALUTARE CU "RESPECTE."
COADA DRACULUI
22 Iun 2019

TREBUIE SA CUMPERE TERENUL DIN SPATE AEROPORT DE LA MARELE GROF TIRIAC . SAU SE PUNE DE O ALTA AFACERE DE SUTE MILIOANE EURO . BINENTELES PLATITE DE STAT. DAR SI PISTA , HANGARUL , CU VAMA PARTICULARA . STAT IN STAT , FARA CA TARA SA AIBA VRUN VENIT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz