2020-07-15 20:59

Ministrul Răzvan Cuc răspunde acuzaţiilor legate de Aeroportul Otopeni

 |  11:32
Ministrul Răzvan Cuc răspunde acuzaţiilor legate de Aeroportul Otopeni

Criticat pentru starea Aeroportului Otopeni, ministrul Transporturilor răspunde acuzaţiilor, cu date şi argumente concrete

Într-o postare pe pagina sa de facebook, ministrul Transporturilor notează:

“Și unii politicieni ar trebui să aibă puțină răbdare, mai ales că și ei știu ce însemnă termenele procedurale legale. 

Am văzut că un fost Prim-Ministru era nerabdător cu situația Aeroportului Otopeni.

Eu aleg să-i răspund cu imagini și acțiuni.

Aeroportul Otopeni a finalizat achiziția, în regim de urgență, a unui număr de 150 de cărucioare pentru bagaje. Vor mai fi achiziționate și altele, pe procedura normală, la termen. 

Conducerea, nouă, a CNAB a reușit într-un termen rapid, asfaltarea parcării din zona sosiri, lucru ce nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp.

Tot pentru corecta informare a domnului fost Prim-Ministru, dar mai ales a cetățenilor români, anunț că s-a semnat contractul pentru reaparația capitală a pistei 2 de pe Aeroportul Otopeni. Aceasta nu a mai suferit reparații capitale din anul 1997. Tot ce s-a făcut la această pistă au fost doar lucrări curente, de întreținere.

Ce vreau să înțeleagă toată lumea este faptul că, sunt atent la tot ce se întâmplă la Companiile pe care Ministerul Transporturilor le gestionează și acolo unde sunt probleme, le cer tuturor conducerilor acestor Companii să intervină în regim de urgență, astfel încât cetățenii români să nu aibă de suferit.

Sunt bucuros că activitatea mea este monitorizată și acest lucru mă motivează și mai tare.”

Mai multe imagini de la Aeroportul Otopeni aici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1300306636802396&set=pcb.1300306860135707&type=3&theater


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-24Parerea ta...

ANONIM
24 Iun 2019

SA FIM SERIOSI MINISTRULE CUC. I- AI ATRAS ATENTIA LUI DOROBANTU DE CE DA LOCOMOTIVELE LA PRIVAT? AI CITIT IN PRESA CUM A FACUT LICITATIILE LA CFR SA? CHIAR NU ITI ESTE RUSINE DE NOI CARE ITI ASCULTAM ELUCUBRATIILE,? CHIAR NE CREZI PROSTI? DOAMNA DANCILA, TE RUGAM SA- L DUCI PE DOMNUL CUC APROAPE DE CODRIN SI DE ARSENE DE LA NEAMT. E VAI DE CAPUL LUI DE CUC.MULTUMIM FRUMOS DOAMNA PRIM MINISTRU CA NE SCAPATI DE ASTFEL DE OAMENI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz