2020-07-07 13:13

Ministrul Răzvan Cuc se ţine de cuvânt şi începe restructurările. Primul schimbat: directorul DRDP Bucureşti, Daniel Dinu

 |  20:30
Ministrul Răzvan Cuc se ţine de cuvânt şi începe restructurările. Primul schimbat: directorul DRDP Bucureşti, Daniel Dinu

Prima decizie în privinţa restructurărilor companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor a fost luată: directorul DRDP Bucureşti, Daniel Dinu, a fost demis

După trei ani în care a condus una din cele mai importante direcţii de drumuri din ţară - DRDP Bucureşti - directorul Daniel Dinu a fost demis.

Potrivit siteului irefutabil.wordpres.com, decizia a fost luată luni, 29 iulie, de Consiliul de Administraţie al CNAIR.

Sub titlul “Sluga clanului Bădălău, Dinu Augustin, revocat din funcţia de director general DRDP Bucureşti”, jurnaliştii de la Irefutabil precizează că Dinu“a zburat din funcţia din care a înlesnit contracte de sute de milioane de euro clanului Badalau-Mina-Cusa!”

Dinu ajunsese director la DRDP Bucureşti în 2017, deşi pregătirea sa profesională nu are nicio legătură cu domeniul, acesta fiind absolvent al unei facultăţi de utilaj tehnologic.

Cum a ajuns să conducă DRDP? Simplu: impus de Bădălău, ca urmare a faptului că este soţul deputatului de Giurgiu Elena Dinu, cunoscută ca una din cele mai apropiate colaboratoare ale lui Bădălău.

Deşi, profesional, nu s-a făcut remarcat cu absolut nimic, în cei trei ani de când conduce instituţia, Dinu a reuşit să câştige sume importante. Cel puţin asta arată declaraţia de avere, conform căreia, numai în 2018, Daniel Dinu a primit, lunar, ca director DRDP Bucureşti circa 2.700 de euro.

Interesant este că familia Dinu se poate lăuda cu trei maşini de lux. Proaspăt demisul director Dinu are un Mercedes GLE Coupe, dar şi un BMW seria 7, în timp ce soţia sa, deputatul Elena Dinu, se afişează cu un superb X4.

Cu toate că familia Dinu are, într-adevăr, câştiguri „frumoase”, este, totuşi, curios faptul că îşi poate permite astfel de maşini de lux, care, însumate, depăşesc valoarea de 1,5 milioane lei.

În plus, în niciuna din declaraţiile de avere ale soţilor Dinu nu apare, nicăieri, vreo astfel de maşină. Să fie, oare, „împrumutate” de la vreo „bunicuţă” a familiei?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-29Parerea ta...

PATRARU
30 Iul 2019

VRĂJEALA.
PROPAGANDA PSD-STA
31 Iul 2019

Sa fim serioși și sa gândim românește deschis muncii. Nota muncii este forțată acolo unde unele firme mai au încă banii. ( Privește către celelalte firme ce vezi ?)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz