2020-02-25 20:25

Ministrul Răzvan Cuc: “Sunt un om de cuvânt şi îmi ţin promisiunile! Podul de la Grădiştea va fi din nou funcţional!”

 |  15:17
Ministrul Răzvan Cuc: “Sunt un om de cuvânt şi îmi ţin promisiunile! Podul de la Grădiştea va fi din nou funcţional!”

Acuzat, în nenumărate rânduri, că nu îşi onorează promisiunea de a reface podul de la Grădiştea (jud. Giurgiu), ministrul Răzvan Cuc anunţă că CFR Infrastructură a publicat anunțul pentru contractul de proiectare şi execuţie al acestui obiectiv

Anunţul este făcut joi, într-o postare pe pagina de facebook, în care ministrul Transporturilor precizează:

“Pentru că nu uit niciodată de oamenii care mi-au fost alături la bine și la greu, le dau o veste bună giurgiuvenilor: Podul de la Grădiștea se va reface!

Pentru mine cuvântul dat oamenilor nu este o simplă vorbă în vânt. Fac tot ce ține de mine ca să realizez acest obiectiv. Una dintre prioritățile mele este refacerea Podului de la Grădiștea, astăzi promisiunea devine realitate. 

CFR Infrastructură a publicat anunțul pentru contractul de PROIECTARE și EXECUTIE a Podului de la Grădiștea.

Perioada de proiectare este de 4 luni, iar execuția încă 18 luni. Poate avem surpriza și antreprenorul îl va termina chiar mai devreme.

Este destul de aproape de minister, așa că vizitele pe șantier vor fi destul de dese ca să mă asigur că vor fi respectate termenele și lucrările vor fi de calitate. Garanția pentru lucrări va fi de 60 de luni!

Am văzut nenumăratele mesaje legate de Podul de la Grădiștea și am considerat necesar să-i anunț pe toți cei interesați care este stadiul acestui obiectiv, atât de important pentru giurgiuveni , dar și pentru mine.

Giurgiul trebuie să știe că nu l-am uitat!!!!”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-22



Parerea ta...

HARTA MULTICOLORA
22 Aug 2019

Există doar entuziasm între părți, care nu au putut atrage donații sau investii mari din lipsă de contacte europene. Nu credem în vorbele tovarășilor.
FURATI IN GASCA
22 Aug 2019

Podul a fost surpat de mafia carierelor de nisip . Cind a venit comisia sa vada utilajele de balastiera au fost ascunse in padure . Dupa 3 zile sa continuat scoaterea nisipului . Am rude care spatele curti da in digul de protectie de pe Arges si stiu situatia . Garantia la pod trebuie 100 ani . Este sabotat si de mafia transportatori de microbuze . Dar si ocolul politic pe la Rosiori de vede si Alexandria de peste 150 km
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine