2020-06-06 12:16

Ministrul Răzvan CUC, trei săptămâni cu mâna în GHIPS după accidentul rutier suferit: “Miercuri sunt în inspecție pe ȘANTIERE”

 |  14:35
Ministrul Răzvan CUC, trei săptămâni cu mâna în GHIPS după accidentul rutier suferit: “Miercuri sunt în inspecție pe ȘANTIERE”

Ministrul Răzvan Cuc are mâna ruptă în urma accidentului în care a fost implicat luni dimineaţă. El susține că va sta trei săptămâni cu ghips, dar anunţă că-și va continua activitatea, iar miercuri va fi prezent pe șantierele țării, scrie News.ro.

„Asta nu mă împiedică ca următoarele zile, adică miercuri să mă duc pe şantier în inspecţie şi să văd ce se va întâmpla pe şantiere pentru că activitatea trebuie să continue. A fost un eveniment nefericit, am discutat şi cu celălalt şofer care a acroşat maşina când mă deplasam spre întâlnirea la care trebuia să fiu dimineaţă la ora 10, este în regulă, nimeni n-a păţit nimic, toată lumea este în regulă, şi şoferul meu şi celălalt şofer sunt di punct de vedere fizic perfect sănătoşi” a spus Răzvan Cuc la ieşirea din Spitalul Floreasca.

Acesta a precizat că medicii i-au făcut mai multe investigaţii şi un computer tomograf pentru că a avut dureri la spate în urma accidentului. Cuc a a afirmat că purta centura de siguranţă, că nu a văzut cum s-a produs accidentul pentru că citea nişte documente şi a mai spus că îl cunoaşte de opt ani pe şoferul său, despre care a spus că este foarte prudent.

Între timp, Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că şoferul unui autovehicul care se deplasa pe Bd. Alexandru Ioan Cuza dinspre Str. Maltopol către Str. Petru Rares, în apropiere de intersecţia cu Str.Iacob Negruzzi, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu. În acel moment a intrat în coliziune cu un autovehicul care se încadrase pentru a efectua virajul la stânga pe str Iacob Negruzzi. În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule şi a altor patru autovehicule parcate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-15

In legatura cu acest articol...

Aflat în drum spre CEX-ul PSD, ministrul Răzvan Cuc a fost implicat într-un accident rutier
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine