2020-07-15 14:42

Minunea de Crăciun care poate salva România

 |  07:36
Minunea de Crăciun care poate salva România

Robert Veress

Ajuns în seara Ajunului de Crăciun în Maramureș, nu mică mi-a fost mirarea să văd utilaje de întreținere a drumurilor, care împrăștiau nisip antiderapant. Le-am găsit pe drumul care leagă Târgu Lăpuș de Baia Mare. Utilajul din imagini opera în zona localității Copalnic Mănăștur.

Un străin ar putea ridica din umeri: „Și ce-i cu asta? Nu e normal să fie așa?”.

Desigur, e absolut firesc, obligatoriu chiar, ca utilajele de întreținere a drumurilor să opereze non-stop, chiar și de Sărbători - de fapt, în special de Sărbători.

Dar, câte lucruri firești și obligatorii nu se mai întâmplă în țara noastră?

După toate relele întâlnite la tot pasul, faptul că niște oameni, cetățeni români, și-au onorat angajamentul, contractul de muncă, sacrificându-și confortul de Sărbători, pentrru a contribui la siguranța circulației, este o mare gură de oxigen. O minune care poate salva România. Desigur, cu condiția ca cei care vor distribui acest articol să spună: „Hai să facem toți așa!” și nu „Ia uite și la fraierii ăștia, lucrează de Crăciun!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-25

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
25 Dec 2016

FALS......MINUNEA DE CRACIUN E O CHINEZARIE IEFTINA CARE DUPA TREI ZILE E LA TOMBERON....SI ACELEASI CURVE APAR LA TV SULEY-MENITE PE LA BOT SA NE SPUNA CUM AU PLIMBAT EI LUMANAREA CU AVIONUL LUI HAISSAM PRINTRE LAZILE CU KALASNIKOV ERAU SI LUMANARILE APRINSE....SI GEAMANTANELE DE SPAGA DIN DUBAI...................BINEINTELES LUMANAREA SFANTA SE FOLOSESTE IN WC.....CA SA VEZI CAND DAI O CLANTA LUI MONA LISA DIN PLESCOI...CA E MULTA LUME LA COADA HA HA UN EXEMPLU AM INTR-AT INTR-O BISERICA "GREACA"......SI NIMENI NU STIA LIMBA GREACA...SI INTREB PE UNUL DA DE UNDE SUNTETI VERE.....................RASPUNS DI LA CHISHNAU BREE..DACA VREI IN LIMBA GREACA CAUTA PI INTERNET...PI GOAGAL......TRAILES BAHTALO...STUPID PEOPLE...PLANETA MOLDOVA DE LA ATENA...HAI NAUZI MARISICO....VINO DI LA STAMBUL AI CA I CRASHUNUL...LASA-I DREACU DI TURSHI....ALLAHU AKBAR...SA TRAITI TOARSU AL-DRAC-NEA-OGLU.....VREM SHAORMA CU DE TOATE LA CRACIUN...SI NISTE FALAFEL KUSHER DIN STATUL ISLAMIC..SAU DE LA RAKKA....NISTE CURVE DE PLESCOI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz