2019-09-20 04:25

Mircea Badea, mesaj fulger pentru Iohannis: Cât tupeu are. Crezi că mă poți obliga

 |  11:26
Mircea Badea, mesaj fulger pentru Iohannis: Cât tupeu are. Crezi că mă poți obliga

Mircea Badea îl mitraliază pe Iohannis după ce CNA a respins ieri o cerere de adoptare a unei recomandări către televiziuni de difuzare a spotului audio-video realizat de Administraţia Prezidenţială pentru referendum.

Difuzarea în regim de anunţ de interes public a materialului Administrației Prezidențiale referitor la referendumul din 26 mai nu a trecut de votul CNA. Mircea Badea a comentat subiectul și a lansat un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis.

”Iohannis se recomandă de dreapta, dar nu a lucrat în privat nici măcar o zi. A fost, toată viața, bugetar. Iohannis voia să oblige televiziunile private să îi facă reclamă la referendum. Cât tupeu are”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

”Iohannis este absolut înspăimântător. E îngrijorat că nu se va duce nimeni la referendum și s-a gândit să impună televiziunilor să dea spotul respectiv. Băi Werner, nu cumva ai greșit țara și epoca? Tu vrei să mi impui mie, realizator de televiziune, să dau ce vrei tu pe post? Crezi că dacă vorbești la CNA mă poți obliga să difuzez ce vrei tu? Tu, care nu ai fost bugetar și te prezinți a fi de dreapta, crezi că dacă ai avea o emisiune televizată s-ar uita cineva la tine? Crezi că ai putea achita factura la curentul electric din emisiunea pe care ai face-o tu? Eu aș putea să predau fizică, dar tu crezi că s-ar uita cineva la tine?”, a mai zis Mircea Badea.

Spotul este „100% electoral”, conform președintelui propus al CNA, Monica Gubernat. Materialul Administraţiei Prezidenţiale a fost respins deoarece nu a strâns numărul de voturi necesare.

„Dorim să informăm cetăţeanul şi să sporim gradul de conştientizare a cetăţenilor în legătură cu importanţa referendumului naţional. Solicităm CNA să adopte cu celeritate o recomandare de difuzare a acestui spot audio-video realizat de Administraţia Prezidenţială. (…) Va fi vorba despre un regim de anunţ de interes public către televiziunile naţionale şi locale. (…) În cazul în care CNA consideră că recomandarea nu poate fi remisă către posturile comerciale, solicităm CNA să adopte recomandarea de difuzare a spotului audio-video realizat de Administraţia Prezidenţială pentru prezentarea referendumului în regim de anunţ de interes public de către SRTV şi SRR”, a spus purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

„Prezenţa preşedintelui României în acest spot e una justificată, nu există niciun interes electoral la mijloc. Nu e candidat preşedintele României la nimic în acest referendum. Preşedintele e prezent în acest spot pentru că e iniţiator al acestui referendum, e cel care a semnat decretul de convocare a referendumului şi este misiunea preşedintelui să informeze publicul în legătură cu existenţa acestui referendum şi să îndrume lumea să meargă la vot”, a explicat purtătorul de cuvânt.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ieşi afară, javră ordinară! Parcă aşa strigau, mai an, hoardele de caschete manevrate din sediul PSD la porţile unuia dintre palate, nu? De data asta e vorba de un personaj colectiv, din care, ca dintr-o matrioşkă, ies, una câte una, javre cu nume şi prenume, a căror enumerare o încep mai jos, lăsând lista deschisă pentru completare... Să vă vărsaţi şi voi, dragii moşului, năduful, nu doar eu. Înainte de pomenirea javrelor de care vorbim, doar o vorbă, preluată de la un prieten de pe Facebook, vreau să mai spun: “Ăştia au crezut că toată Romania este compusă din oameni proşti. Ne-au enervat atât de tare, încât au scos din casă oamenii deştepţi!”
17 Noi 2014 |
Cine eşti dumneata, Călin Popescu Tăriceanu? Sau Guţă la Cotroceni De când cu ultimul divorţ de PNL, Călin Popescu Tăriceanu este noua steluţă Antena 3
02 Sep 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray