2020-03-28 17:06

Medicul Mircea Beuran, ridicat de anchetatori și dus la DNA

 |  14:45
Medicul Mircea Beuran, ridicat de anchetatori și dus la DNA

Medicul Mircea Beuran, fost şef al Secţiei de chirurgie de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a fost ridicat joi de anchetatori şi dus la sediul DNA. El este vizat într-un dosar de luare de mită, fapte care ar fi avut loc în urmă cu doi ani.

Înainte să îl ducă pe Beuran la DNA, anchetatorii au făcut percheziţii la domiciliul său şi la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la două adrese situate în municipiul Bucureşti, dintre care una la sediul unei instituţii publice", se arată într-un comunicat al DNA.

Mircea Beuran a fost demis în luna ianuarie din fruntea Secţiei de chirurgie de la Spitalul Floreasca, după ce o femeie a decedat în urma unor arsuri suferite pe masa de operaţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine