2019-12-09 19:59

Mircea Negulescu, AUDIAT la Parchetul General

 |  15:16
Mircea Negulescu, AUDIAT la Parchetul General

Fostul procuror de la DNA Ploieşti Mircea Negulescu a mers joi în faţa procurorilor pentru a dat declaraţii în dosarul în care este acuzat de constrângerea unui martor şi fabricarea de probe. 14 plângeri penale au fost depuse la parchet pe numele lui procurorului "Portocală".

Mircea Negulescu nu a dorit să dea declaraţii în legătură cu audierile lui de la parchetul General. Surse citate de România TV au declarat că fostul procuror a fost chemat să dea declaraţii în dosarul în care este acuzat de constrângerea unui martor pentru a da mărturii false şi pentru a falsica anumite probe prin care a fost întocmit un dosar de dare de mită pentru alegerile din Republica Moldova.

În acelasi dosar este acuzat şi Lucian Onea, fostul şef DNA Ploieşti, pentru aceleaşi fapte. Mai exact, acuzaţiile sunt de participare improprie, sub forma complicității, la săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare şi complicitate la infracţiunea de represiune nedreaptă. În urmă cu o lună, magistrații au decis menținerea cotrolului judiciar în cazul lui Mircea Negulescu în acest dosar, decizia fiind definitivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-06Parerea ta...

ANONIM
06 Sep 2018

Creere de maimute ce sa le ceri la fiintele astea Niste creaturi demente tinuti acolo de alte creaturi tot demente!
GHERGU
07 Sep 2018

SARACUL DOMN NEGULESC CE A MAI SLABIT ...!!!! DAR.....VIATA ESTE GREA, OMATUL MARE...!!!??? ....VICTIME COLATERALE AU FOST SI VOR MAI FI DAR...OMENIREA MERGE INAINTE.... !!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray