2020-02-24 08:32

Mircea Băsescu, acuzat de o femeie de agresiune

 |  18:39
Mircea Băsescu, acuzat de o femeie de agresiune

Ofemeie din Constanţa a depus o plângere la Poliţie în care susţine că a fostagresată în trafic, ulterior ea afirmând că şoferul care ar fi lovit-o esteMircea Băsescu. Fratele preşedintelui ţării confirmă producerea incidentului,dar neagă că a lovit-o pe femeie.

Potrivitreprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, o femeie a depus, vineri, oplângere la Secţia 3 de Poliţie din Constanţa, reclamând că a fost agresată întrafic de şoferul unui autoturism Mercedes S 500. Femeia, Nicoleta Moraru,susţine că după ce a depus plângerea la Poliţie, în care a menţionat doarnumărul de înmatriculare şi modelul maşinii, şi-a dat seama că şoferul care aagresat-o este fratele preşedintelui, Mircea Băsescu. "Eram în trafic, înzona gării din Constanţa, încadrată pe banda întâi pentru a face dreapta şi depe banda doi am observat un Mercedes de culoare închisă care încerca să treacă.Am claxonat şi am mers mai departe. Făcând dreapta, pe bulevard, am observat cărespectiva maşină mergea pe banda întâi. A trecut pe lângă mine înjurând, cu unvocabular destul de colorat, şi s-a postat în faţa maşinii mele, oprind înmijlocul străzii, blocând cele două benzi. M-am speriat, am frânat, am rămas cugeamul deschis la maşină, iar domnul respectiv a coborât din autoturismul pecare îl conducea, a băgat mâna pe geam şi, înjurându-mă în continuare, a trasun dos de palmă. Eu am închis fereastra, iar el a început să tragă deportieră", a declarat, la un post de televiziune, Nicoleta Moraru.

Aceastamai susţine că a insistat să ştie cine este posesorul maşinii, aflând căautoturismul îi aparţine lui Mircea Băsescu.

"Îndeclaraţie am scris modelul maşinii şi numărul de înmatriculare pe care l-amreţinut. Iniţial, nu l-am recunoscut. Am insistat să aflu cine este posesorulacelui autoturism şi am aflat, cu stupoare, că este domnul Mircea Băsescu. Amcăutat pozele dumnealui pe internet şi mi s-a confirmat că era chiar dumnealuicel care conducea autoturismul", a mai spus şoferiţa.

Gesturile obscene alefemeii

MirceaBăsescu a confirmat implicarea sa într-un incident în trafic la Constanţa, însăa negat că ar fi coborât din maşină şi ar fi lovit-o pe femeia care îl acuză deagresiune, despre care afirmă că ar fi prietenă cu preşedintele ConsiliuluiJudeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Într-un comunicat de presă transmisieri, Mircea Băsescu spune că s-a săturat să fie acuzat continuu de către"tot felul de neaveniţi care nu pot să dovedească nimic" şi careîncearcă astfel să îi facă rău preşedintelui Traian Băsescu.

Încontinuare, Mircea Băsescu apreciază că este "prea mult" că s-a ajunssă fie acuzat că a bătut o femeie pe stradă, "în mijlocul oraşuluiConstanţa". "În fapt, în dimineaţa zilei de 3 septembrie mă deplasamcu maşina dinspre intersecţia Bulevardului 1 Mai cu strada Burada, către BulevardulFerdinand, intenţionând să virez la dreapta. Fiind pe banda a doua, amsemnalizat, dar maşina aflată pe banda întâi, în spatele maşinii mele, unVolkswagen roşu, a claxonat şi a accelerat nepermiţându-mi să intru în spaţiulsuficient de mare din faţa sa. Am frânat şi am intrat în spatele ei. Dupăvirajul la dreapta pe Bulevardul Ferdinand, am trecut pe banda a doua încercândsă depăşesc Volkswagenul, dar şoferul care îl conducea nu voia să treacă peprima bandă. Am trecut eu şi am depăşit prin stânga. În acest timp vorbeam latelefon, prin sistemul hands free, cu prietenul care mă aştepta în refugiul dinfaţa magazinului Dioda. Am observat abia atunci că Volkswagenul roşu era condusde o doamnă, iar în dreapta se afla o altă doamnă care îmi făcea semne obscenecu degetul mare ridicat în sus. Am depăşit Volkswagenul şi am trecut pe banda adoua frânând, pentru a le convinge să treacă pe banda întâi. După aceea amvăzut că şoferul Volkswagenului nu dorea să treacă pe banda întâi, am mai merscirca o sută de metri şi am intrat în refugiul din faţa magazinului Dioda deunde trebuia să îmbarc un prieten care mă aştepta acolo. Dacă doamnele au fostatât de deranjate de gestul meu, înţeleg că sunt prietenele domnului NicuşorConstantinescu (preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa - n.r.) - sau dacăsunt angajate la Consiliul Judeţean Constanţa, de ce nu erau la program la ora08.30? - le rog totuşi să mă scuze, dar ar fi bine să înveţe regulile bunului-simţmăcar când merg cu maşina. Acesta este firul evenimentelor din trafic, aşa cum s-aupetrecut şi dacă altcineva are o altă versiune, probe sau martori, nu are decâtsă le producă", arată Mircea Băsescu în comunicatul de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine