2019-10-21 19:15

Suedia: Guru Bivolaru se arată online zoghinilor MISA

 |  23:01
Suedia: Guru Bivolaru se arată online zoghinilor MISA

Gregorian “Guru” Bivolaru, urmărit internaţional după ce a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, ţine legătura cu adepţii săi inclusiv prin intermediul unui post TV online, unde aceştia sunt invitaţi să asiste la o “conferinţă surpriză” ţinută de fondatorul MISA.

Deşi este căutat de oamenii legii pentru a fi încarcerat, fondatorul Mişcării Spirituale de Integrare în Absolut (MISA) reuşeşte să păstreze legătura cu adepţii săi în mediul online. În condiţiile în care se numără printre românii “most wanted” (pe site-ul Poliţiei Române), Bivolaru, azilant politic în Suedia, va vorbi yoghinilor adunaţi la Costineşti prin intermediul unui post TV online, fără teama că ar putea fi încarcerat. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-10Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

MISA, Ebola şi Voiculescu Ebola şi Voiculescu sunt subiectele care au ţinut ţara cu sufletul la gură în ultimele zile. Între timp, ne-am mai liniştit: Ebola nu s-a confirmat. Era malarie! Voiculescu, în schimb, era chiar el însuşi. Cel supranumit „Varanul” este acum după gratii, teoretic pentru 10 ani, în timp ce 60 de milioane de euro din averea sa cunoscută se pregătesc să treacă în buzunarul statului, prin confiscare. Asta înseamnă multe lucruri nasoale, inclusiv pentru televiziunile sale, care se văd acum în faţa perspectivei de a-şi pierde sediul pentru care, curioasă treabă, plătesc chirie de ani buni unei firme aparţinând chiar propriului patron, Grivco
12 Aug 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray