2020-04-07 14:04

Moment inedit în PIAȚA VICTORIEI. Pianistul german Davide Martello, prezent la PROTEST

 |  21:03
Moment inedit în PIAȚA VICTORIEI. Pianistul german Davide Martello, prezent la PROTEST

Pianistul german Davide Martello este prezent la protestul din Piața Victoriei, așa cum a promis și în urmă cu câteva zile.

Davide Martello și-a anulat concertele pe care le avea în Germania pentru a veni la manifestația din București. 

Pianistul a fost în țara noastră și anul trecut, pe 10 august, când a avut loc manifestația violentă din Piața Victoriei si a susținut un concert. Artistul a fost prezent anul trecut, la o lună de la reprimarea violentă a manifestaţiei antiguvernamentale din 10 august, când Jandarmeria a intervenit în forţă pentru a elibera Piaţa, unde a susţinut un concert. Protestul a fost intitulat "Gust de libertate/ A taste for freedom".

Martello e cunoscut pentru faptul că și-a luat pianul cu el și a mers să cânte în zone diverse zone de conflict, cum ar fi în Piaţa Taksim din Istanbul, la Battaclan, în Euromaidanul din Kiev sau în Afghanistan.

Circulaţia rutieră a fost închisă complet în Piaţa Victoriei, în jurul orei 20.45.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a declarat că până acum la protestul din Bucureşti nu s-au înregistrat incidente deosebite, iar în zona filtrelor realizate înainte de intrarea în Piaţa Victoriei au fost interceptate patru persoane care aveau asupra lor arme albe sau materiale pirotehnice şi duse la poliţie.

foto: News.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine