2020-06-01 09:09

MONSTRUL din Caracal, primele declarații: Neagă că le-ar fi văzut pe cele două fete. Oasele erau pentru câini

 |  16:45
MONSTRUL din Caracal, primele declarații: Neagă că le-ar fi văzut pe cele două fete. Oasele erau pentru câini

Suspectul din Cazul caracal nu recunoaște faptele de care este acuzat și neagă că le-ar fi văzut sau transportat vreodată pe cele două fete dispărute, a spus sâmbătă, avocatul care îl apără pe Gheorghe Dincă. ”Spune că nu știe despre ce este vorba”, a precizat avocatul.

Judecătorii au decis să-l aresteze pentru 30 de zile.

Întrebat despre osemnitele umane, acesta a explicat că, din punctul de vedere al lui Dincă nu sunt de natură umană, fiind explicabile prin faptul că deține câini, cărora le-a dat oase de altă natură. 

Potrivit apărătorului, când a fost chestionat despre perioada în care a dispărut Alexandra, el a răspuns că dimineața a fost la piață, apoi a revenit la domiciliu unde a desfășurat o activitate de tinichigerie. 

De asemenea, el a negat că bijuteriile găsite ar fi al fetelor, insistând că sunt fake-uri, pe care el le colecționează. 

”Din perspectiva inculpatului, cum a descris această perioadă, nu există vreo activitate infracțională”, a spus avocatul din oficiu desemnat de Baroul Dolj să-l apere pe Dincă.

”Sunt niște indicii care s-ar putea ridica la nivel de probe. (…) Eu, ca avocat, sunt obligat să-I acord apărarea pe care dânsul înțelege să o formuleze. Înțeleg că mai sunt niște proceduri în cursul zile de astăzi”, a mai spus apărătorul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-27

In legatura cu acest articol...

Mama Alexandrei, primele declaraţii: Inima îmi spune că trăieşte

Alexandru Cumpănaşu: La ora 3 şi jumătate s-au auzit ţipetele fetei din casă, a ieşit o vecină la poliţişti şi i s-a spus să-şi vadă de treabă

Dăncilă anunţă referendum pentru înăsprirea pedepselor după cazul Caracal: Nimeni nu va scăpa nepedepsit

Parchetul general despre cazul Caracal: Autorizaţia de percheziţie a fost emisă la ora 2.39, înmânată procurorului la 3.05
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine