2020-07-07 09:47

Mossad investighează israelienii care au spionat-o pe Kovesi

 |  21:25
Mossad investighează israelienii care au spionat-o pe Kovesi

Serviciul secret iraelian, Mossad, a lansat o investigatie asupra firmei israeliene Black Cube, care ar fi spionat-o pe Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA.

Informatia este dezvaluita de surse din Tel Aviv, pentru site-ul Intelligence Online, scrie Adevărul.Sursa citata arata ca cei doi detectivi israelieni pusi sa o spioneze pe Kovesi, Ron Weiner si David Geclowicz, precum si cofondatorii Black Cube, Dan Zorella si Avi Yanus, care au fost ofiteri de informatii israelieni, ar fi suspectati de autoritatile romane ca ar fi spart contul de email al lui Kovesi.Cei doi detectivi au reusit sa incarce pe un USB informatiile pe care le-au furat, acestia fiind arestati pe 3 aprilie, cu 3 zile inainte ca stirea sa fie facuta publica. DIICOT ii acuza pe cei doi de mai multe fapte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-04Parerea ta...

ANONIM
04 Mai 2016

TOTUL SE STIE . DACA VREI SA NU TE URMAREASCA NIMENI , CALCULATORUL SA NU FIE LEGAT NICIODATA LA INTERNET SI SA STEA INTR-O CAMERA IZOLATA DE UNDE ELECTROMAGNETICE , SA NU AI SECRETE . DAR SI SA NU EMITA IN SPATIU UNDE , SAU LA FABRICA CONSTRUCTOARE . CEI DE LA RENAULT AU FACUT O CAMERA SPECIALA LA GAIESTI , IN CARE A PUS BANDA DE CUPRU DIN 50 - 50 CENTRIMETRI , DE JUR INPREJUR , INCLUSIV PERETI SI TAVAN . ACUM 20 ANI , CA MASURA DE PRECAUTIE .
CROCODILUL FLAMAND
04 Mai 2016

MAFIA IMOBILIARA....ESTE CAM NERVOASA...SI A INCEPUT SA FACA GRESELI...IZMENARUL SI GHITZA AU CAZUT...ASA CA AU APELAT LA SPIONII DE LA LONDRA
CETATEAN
05 Mai 2016

BATALIE RDS , NEMES SI ANTENA 3 , CU SOROS FILIERA ARDELENEASCA . BOC A FOST COLEG DE AN SI FACULTATE CU SEFA . CROCODILE CAUTA ; FILIERA MAFIOTA BLAGA . TOTUL ESTE STIUT DE MULT . ASTA ESTE SOARTA NOASTRA SI JURAMINTELE LOR PE CONSTITUTIE SI BIBLIE . DAR SI MAFIA GAZELOR CU ENERGIA . ADIO ONOARE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz