2019-10-17 11:45

Motivul INCREDIBIL pentru care o femeie merge la pușcărie timp de trei ani

 |  23:35
Motivul INCREDIBIL pentru care o femeie merge la pușcărie timp de trei ani

A fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare, pentru suma de 60 de lei. Este cazul unei foste angajate CFR care susține că a încercat să ajute o tânără să meargă cu trenul, deși nu avea bani de bilet.

După ce femeia a fost filmată, iar clipul a ajuns pe mâna poliției și a început procesul, angajata CFR a fost declarată nevinovată în primă instanță și achitată.

A doua instanță, însă, a condamnat-o la trei ani de închisoare cu executare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-08Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
09 Feb 2017

ROMANIA ETERNA SI FASCINANTA>>>>>>>>>>>>>>SI UDREA CARE A SPULBERAT 20DE MILARDE DE EURO IN DOI ANI SE PISA PE TOATA ROMANIA.........A CUMPARAT SERVICIILE...TELEVIZIUNI....ZIARE......L-A DEMOLAT PE COLDEA.....O TOACA PE KOVESI NONSTOP....ACUM ASTEAPTA LEGE DE GRATIERE.......SA FIE LEGALA ORICE CIORDEALA PANA LA LA 20DE MILIARDE DE EURO....HA HA HA STUPID PEOPLE.....BANII VOSTRI SUNT IN DUBAI LA TERORISTI
SA FIE SI- UN LUP MANCAT DE OA
09 Feb 2017

Conductorii de tren sunt ca vamesii.Numai eu stiu unul care si- a facut casa din spaga si din salariu punea deoparte.Asa ca lasa- ne cu " "doar 60 de lei " ai ei. Stii vorba aia " ulciorul nu merge de multe ori la a apa.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray