2020-03-29 11:52

Motociclist judecat pentru accidentarea mortală a unei femei

 |  16:19
Motociclist judecat pentru accidentarea mortală a unei femei

Motociclistulcare, în luna aprilie, a accidentat mortal o femeie pe o trecere de pietoni dinBucureşti a fost deferit justiţiei, vineri, procurorii acuzându-l de ucideredin culpă, după ce au stabilit că bărbatul conducea sub influenţa canabisului.

ProcuroriiParchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au decis trimiterea înjudecată a lui A.R.V. pentru ucidere din culpă şi conducerea unui autovehiculde către o persoană care se află sub influenţa unor substanţe sau produsestupefiante, potrivit unui comunicat de vineri al anchetatorilor.

Aceştiaau stabilit că în 10 aprilie, în jurul orei 21.00, A.R.V. (24 de ani) conduceao motocicletă marca Honda PC, cu viteză excesivă, cu mult peste limita legală.În timp ce se deplasa pe strada Turda, din sectorul 1 Bucureşti, către PodulGrand, tânărul a lovit o femeie de 35 de ani, pe trecerea de pietoni. "Înurma impactului violent, pentru evitarea căruia inculpatul nu a efectuat nici ungest de frânare, victima a fost proiectată pe o distanţă de 40 de metri, lascurt timp intervenind decesul acesteia", se arată în comunicatulprocurorilor. Procurorii au mai stabilit că la momentul producerii accidentuluitânărul se afla sub influenţa canabisului. Dosarul a fost trimis Judecătorieisectorului 1 Bucureşti, pentru a judeca acest caz.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine