2019-12-15 19:49

Motocicliştii ies în stradă pentru poliţistul mort. Iată regulamentul

 |  21:36
Motocicliştii ies în stradă pentru poliţistul mort. Iată regulamentul

Moartea fulgerătoare a tânărului poliţist motociclist scoate oamenii în stradă. Motocicliştii anunţă o amplă acţiune de protest, sâmbătă seara, în memoria lui Bogdan Gigina. Întâlnirea este sâmbătă seara, ora 18.00, pe platoul din fața Academiei Militare.

La întâlnire poate participa orice motociclist, indiferent că poartă sau nu vestă, atâta timp cât respectă regulamentul ce se regăsește mai jos. Acțiunea nu este una de protest, ci una de comemorare, așadar participanții sunt rugați să se comporte ca atare.

Iată comunicatul emis de Comunitatea Cluburilor Moto din România:

„Evenimentele nefericite nu pot lăsa o întreagă comunitate fără reacţie. Astfel, Comunitatea Cluburilor Moto din Romania ţine să transmită condoleanţe familiei poliţistului Bogdan Gigina.

Totodată, Comunitatea Cluburilor Moto anunţă organizarea unei acţiuni comemorative, sâmbătă, pe 24 octombrie, la ora 19, pe bulevardul Ştirbey Vodă la locul accidentului. Scopul este de a aduce un ultim omagiu omului şi motociclistului Bogdan Gigina.

Motocicliştii vor aprinde lumânări şi vor ţine un moment de reculegere preţ de 10 minute, apoi se vor retrage în linişte.

Menţionăm că această Comunitate a Cluburilor Moto din România este formată din mai multe entităţi proprii, distincte, organizate sub forma cluburilor şi a asociaţiilor moto şi nu doreşte să instige la acte de violenţe, ură, sau vandalism. Totodată, cerem tuturor participanţilor respectarea normelor morale ce se impun la un astfel de eveniment nefericit.

REGULAMENT

– Pe bulevardul Ştirbey Voda se va parca “în spic” – cu roata spate la bordură. Deschizătorul de cale va ajunge până ~100 m de intersecţie pentru a lăsa loc necesar traficului să se desfăşoare în bune condiţii.

– Candelele se vor aprinde în locul gropii (acoperită ulterior) – vă rugăm să aveţi la voi candele acoperite, nu lumânări de tip pastilă.

– Fiecare participant va purta pe brat O BANDEROLĂ ALBĂ

Actiunea NU este un protest, ci o acţiune comemorativă, astfel că NU SUNT ACCEPTATE:

– Motoare turate

– Scandări (de orice tip: politice, sociale, etc)

– NU sunt permise acte de vandalism

Rugăm toţi participanţii să respecte LINIŞTEA şi SOBRIETATEAunui astfel de eveniment!”, scrie pemotoare.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-23Parerea ta...

NUMAI MOTOCICLIșTI?!
23 Oct 2015

Eu zic că-i o ocazie să mergem și pe jos, cei care n-avem motoare și dacă se poate, să fim cât mai mulți!
TRECATOR
23 Oct 2015

Cu alte masini se poate participa ? Astept raspuns .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Șansa Gigină Polițistul Bogdan Cosmin Gigină, 28 de ani, a murit „la datorie”. O datorie pe care o avea față de țară, dar pe care Oprea, generalul izmenelor, a deturnat-o asupra sa, așa cum a deturnat interesul național
23 Oct 2015 |
Nu vă fie frică!... Un slogan al Pieței Universității era „Nu vă fie frică, Iliescu pică!”. Se scanda cu patos și convingere. Nu a picat. 25 de ani a rămas în politica la vârf și a dirijat lucrurile spre România de acum. Că, în această Românie, grație CEDO, este anchetat și posibil va fi judecat pentru crime împotriva umanității, pare un rod al întâmplării. Dar nu este - au existat Anca Mocanu, Marin Stoica și Asociația 21 Decembrie 1989. Grație lor, Marea Cameră a Curții Europene a Drepturilor Omului a decis, în septembrie 2014, că România a încălcat articolele 2, 3 și 6 din Convenție. Reclamanții s-au plâns de ineficiența cercetărilor interne cu privire la evenimentele din 13-15 iunie 1990 și li s-a dat dreptate. „Toți” aveam convingerea că au dreptate, dar consideram că e o cauză pierdută. Uite că nu a fost
24 Oct 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray