2020-05-25 18:41

Mugur Isărescu, AUDIAT în Parlament pentru un nou MANDAT

 |  13:53
Mugur Isărescu, AUDIAT în Parlament pentru un nou MANDAT

Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, a fost audiat marți, în Parlament, pentru un nou mandat.

Acesta a subliniat obiectivele pe care le are BNR, dar și obiectivele stabilite prin coloborare cu Guvernul României.

„Vom îndeplini mandatul pe care Parlamentul României ni-l va încredința prin votul dumneavoastră și votul în Plenul Parlamentului de mâine.Vom duce la îndeplinire un program care se bazează pe aplicarea legii, care dirijează activitatea Băncii Centrale a României, pe îndeplinirea mandatului pe care îl are Instituția Băncii Naționale a României, dar și în urma unui obiectiv stabilit prin colaborarea cu Guvernul României”, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

„BNR a fost o bancă de misiune și rămâne banca care emite moneda națională, și anume, leul, până când România va trece la moneda EURO. Este singura instituție autorizată să emită însemne monetare sub formă de bancnote și monede ca mijloace de plată pe întregul teritoriu al României”, a subliniat Mugur Isărescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-02Parerea ta...

ANTIMAFIA
02 Iul 2019

Cea mai mare catastrofa sustinerea acestui tradator de tara isarescu la bnr.sa veniti sa cereti voturi parlamentari nemernici veti fi luati in suturi.20 mld furate impreuna cu fmi si basescu,distrugerea bancilor romanesti,distrugerea leului,declaratii iresponsabile ,cresterea ratei la banci.romanii sa stie ca isarescu este sluga fmi si a crimei finaciare mondiale .asta trebuie sa faca puscarie pe viata.psd alde plus ratatul de orban o veti lua in mana la viitoarele alegeri.
INFLATIE
02 Iul 2019

Cum credeți ca se întrețin averile miliardarilor de carton ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine