2019-12-14 14:42

Municipiu important din MOLDOVA, rămas fără APĂ în urma unei avarii MAJORE. Câți bani au fost alocați pentru cumpărarea de apă pentru populație

 |  16:31
Municipiu important din MOLDOVA, rămas fără APĂ în urma unei avarii MAJORE. Câți bani au fost alocați pentru cumpărarea de apă pentru populație

O avarie majoră produsă la conducta de aducţiune apă de la Valea Uzului a lăsat, sâmbătă, municipiul Bacău fără apă, echipele fiind în teren pentru remediere, informează News.ro.

Consiliul Local, reunit în şedinţă de urgenţă, a alocat suma de 150.000 de lei pentru cumpărarea de apă pentru populaţie.

Măsura a fost aprobată anterior de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bacău. Apa va fi distribuită populaţiei în mai multe locaţii din oraş.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de către Primăria Bacău, în jurul orei 11:00 s-a produs o avarie la conducta de aducţiune apă de la Valea Uzului.

”Avaria a fost localizată pe tronsonul reabilitat al aducţiunii în zona localităţii Dărmăneşti (zona Gării). Conform comunicării transmise de către Compania Regională de Apă Bacău, alimentarea cu apă a Municipiului Bacău de la Baraţi a fost întreruptă, urmând ca în cursul serii, în intervalul orar 17:00 - 20:00, alimentarea cu apă să fie reluată în parametri normali”, anunţă Primăria Bacău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Memoria vie, dar ignorată, a istoriei noastre de la Valea Uzului Scandalul cimitirului de la Valea Uzului este departe de a fi încheiat, asta și din cauza unor lideri UDMR care vor să demonstreze maghiarilor din zonă că le pasă de ei, chiar dacă, de ani buni, ei doar taie frunză la câini, iar, din când în când, mai pun gaz pe foc
24 Iun 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray