2020-02-23 08:40

Mureș: Incendiu de proporții la o hală dezafectată

 |  12:43
Mureș: Incendiu de proporții la o hală dezafectată

Un incendiu de proporții a izbucnit, miercuri, la o hală dezafectată care a aparținut unei foste fabrici de mobilă, acesta fiind provocat de muncitorii care dezasamblau elementele metalice.

Unul dintre paznicii de pe fosta platformă, deținută de grupul MOBEXPERT, a precizat că a văzut cum muncitorii firmei din Iași au folosit pe acoperișul halei un aparat de sudură cu oxiacetilenă. Potrivit acestuia, imediat după această intervenție, din hală a început să iasă fum dens.

Paznicul a sunat de urgenţă la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Horea" al județului Mureș, care a intervenit cu cinci mașini cu apă și spumă. Cu toate acestea, incendiul s-a extins cu repeziciune la întreaga hală, existând pericolul de propagare la o altă hală.

Pompierii au anunţat că intervenția este extrem de dificilă, în condiţiile în care pe platformă există numeroase substanțe ușor inflamabile.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, ai Poliției Locale Târgu Mureș și ai Gărzii de Mediu s-au deplasat la locul incendiului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine