2020-03-30 13:53

Narcis Neaga, fostul tartor-șef de la CNAIR, întâlnire de taină cu o directoare fidelă

 |  17:59
Narcis Neaga, fostul tartor-șef de la CNAIR, întâlnire de taină cu o directoare fidelă

Miercuri seara, ora 17.30 - la o cafenea din complexul comercial Orhideea, din zona Grozăvești, la o masa are loc o întâlnire de taină între Narcis Neaga, fostul director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), și Silvia Bărbulescu, o directoare de achiziții din companie, așa cum demonstrează fotografia pe care ne-a trimis-o la redacție un cititor mai întreprinzător.

Neaga, pentru cine nu știe, este cel fără de știrea căruia nu zbura nici musca în sediul CNAIR, omul care făcea și defăcea toate contractele și negocia în toate direcțiile, inclusiv în interes personal.

Întâlnirea sa de taină cu o șefă din CNAIR, la mai bine de jumătate de an după ce el a părăsit compania, arată că de fapt Neaga nu a plecat niciodată, ci și-a păstrat influența și combină în continuare la greu în CNAIR, prin oamenii pe care i-a lăsat în urmă și care încă îi raportează, după cum se vede.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06Parerea ta...

TOMA
06 Feb 2020

Compania Drumuri trebuie desfiitata sau in 3 bucăți..este o Hidra cu multe capete Unde șpagă mită comisioanele sunt pe dosare la vedere Din cauza spagarilot de aici nu sunt autostrăzi tot neamul șpăgar este angajat aici....nu străinii cum vor să inducă ci spagarii de la Drumuri nu au făcut autostradă. Le convine așa trăiesc bine încă 100 de ani cu 1000 km de autostradă Jos cu ei... Făcute alte firme companii de drumuri curate...
DUSILE
07 Feb 2020

Esti prost?
IUL
07 Feb 2020

Cred ca vorbesc de controalele de la CC.
CECAN CLUJANUL
09 Feb 2020

Aoleo! Sa nu se supere Lapusan Crina de la DRDP Cluj cand va vedea intalnirea asta .... O sa faca crize de gelozie..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine