2020-07-07 12:04

Navă de croazieră, lovită în plin pe Dunăre: două persoane rănite

 |  12:14
Navă de croazieră, lovită în plin pe Dunăre: două persoane rănite

Accident naval sâmbătă dimineaţa pe Dunăre. Un cargo a lovit o navă de croazieră, aceasta din urmă suferind avarii serioase în zona suprastructurii. În urma incidentului, petrecut în zona Milei Marine 43, două persoane de pe nava de croazieră au fost rănite şi eu au fost preluate de cadrele medicale de pe ambulanţă pentru investigaţii medicale.

 “În urma evenimentului de navigaţie, nava de croazieră a suferit mai multe avarii, în zona suprastructurii.  Ca urmare a acestui eveniment, două persoane au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă Tulcea  pentru efectuarea de investigaţii medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Sursa citată a menţionat că în urma incidentului nu s-a produs poluarea mediului sau blocarea şenalului navigabil. 

Nava de croazieră, care are la bord aproximativ 165 de pasageri, şi-a continuat drumul spre portul Tulcea, iar cargoul a rămas la locul producerii evenimentului. 

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul şi a fost întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-05Parerea ta...

GRADINAR
06 Oct 2019

Am vazut mega barca . Cum dracu vira , naviga , colosul in lungime de peste 100 metri ? Cursul apei sta pe loc ? Parca ar fii pe sosea asfaltata si rotile iau contact cu solul
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz