2019-07-23 09:18

Negoiţă îşi da în judecată fosta soţie şi pe toţi cei care l-au acuzat

 |  14:56
Negoiţă îşi da în judecată fosta soţie şi pe toţi cei care l-au acuzat

Acuzat de mulţi că s-ar fi aflat în spatele violenţelor de miercuri seară din faţa Palatului Victoria, prin ultraşii dinamovişti din galerie, Ionuţ Negoiţă a emis un comunicat în care a anunţă că îi va da în judecată pe cei care au insinuat că el ar fi fost “creierul operaţiunilor”. De furia patronului lui Dinamo nu va scăpa nici fosta soţie, Carmen, care la rândul ei a scris pe Facebook că ex-soţul ei şi fratele acestuia, Robert Negoiţă, ar fi plătit suporterii să deturneze protestul.

COMUNICATUL LUI IONUŢ NEGOIŢĂ

Având în vedere calomniile vehiculate azi-noapte, potrivit cărora eu sau cineva din familia mea ar avea vreo legătură cu grupurile de huligani şi elementele antisociale care au deturnat protestul paşnic desfăşurat ieri, în Capitală, sunt absolut nevoit să fac următoarele precizări: Nu am avut, nu am şi nici nu voi avea niciun fel de legătură cu acţiunile grupărilor violente, indiferent dacă din acestea fac parte susţinători ai echipei Dinamo sau ai oricărei alte echipe. Consider că aceia care promovează aceste CALOMNII în spaţiul public, fără a avea nici cel mai mic motiv, într-un moment de maximă emoţie şi încărcătură socială, sunt iresponsabili, manipulatori şi rău intenţionaţi, provocându-mi mie şi familiei mele grave prejudicii. Pe absolut toţi cei care dau dovadă de această iresponsabilitate îi voi acţiona în instanţă. În ceea ce priveşte declaraţiile şocante făcute de fosta mea soţie, sunt consternat de inconştienţa de care aceasta dă dovadă, de felul şi de momentul ales pentru a-şi duce mai departe vendeta personală împotriva mea. Ne vom vedea în instanţă. Hotelurile pe care le deţin, absolut toate, sunt monitorizate video şi îmi exprim întreaga disponibilitate de a pune la dispoziţia oricui probele video ce atestă că aberaţiile potrivit cărora în aceste locuri s-ar fi organizat aceste manifestări violente sunt nişte calomnii incredibile. Sunt ferm convins că instituţiile statului au toate informaţiile care pot lămuri ce s-a întâmplat ieri-seară şi care este adevărul legat de evenimentele regretabile petrecute. Mai mult, le rog public să facă lumină cât mai repede în această situaţie şi să lămurească urgent opinia publică. Cred că este important să se cunoască faptul că nici eu şi nici fratele meu nu facem obiectul niciunui dosar de urmărire penală care să intre sub incidenţa ordonanţelor emise de guvern. Acest lucru poate fi confirmat de instituţiile statului.

Mă voi adresa, zilele acestea, Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru a-i cere să ia atitudine faţă de linşajul mediatic la care am fost supus în seara zilei de 1.02.2017.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-02

In legatura cu acest articol...

"Frații NEGOIȚĂ au dus HULIGANI la protest". Cineva "din casă" face această afirmație
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray