2020-08-08 06:55

Nelu Tătaru, mărturisiri cu LACRIMI în ochi: ”Sufletul meu e încărcat, fiul meu e o mândrie pentru mine”

 |  15:08
Nelu Tătaru, mărturisiri cu LACRIMI în ochi: ”Sufletul meu e încărcat, fiul meu e o mândrie pentru mine”

Ministrul Sănătății a povestit “La cină”, la Digi24, momentele de intimitate petrecute cu fiul său, după 5 săptămâni în care nu l-a văzut pe băiețelul de 10 ani, rămas acasă, la Vaslui.

Cu lacrimi în ochi, medicul Nelu Tătaru a mărturisit dorul sfâșietor care îl macină în această perioadă când stă departe de familie. Ministrul Sănătății a spus că Teodor Ioan vrea să devină “medic și ministru”. 

”Ne-am apropiat, dar mi-au trecut prin minte toate traseele pe care le-am avut, dacă este ceva riscant să mă apropii, dar a fost greu. Are 10 ani, a înțeles momentul, s-a bucurat că m-a văzut, m-a întrebat cât stau și dacă o să fie bine și i-am spus că o să fie bine. El are și acum măscuțe pe care este scris ”Va fi bine!”, a purtat tot timpul când a ieșit, a fost un exemplu și o mândrie pentru mine.

Sufletul meu e încărcat, dar sunt momente pe care le-am înțeles și eu, le-a înțeles și el la vârsta lui. Nu vă închipuiți cum este în fiecare seară când ne uităm pe telefon, discutăm și mă întreabă: Care a mai fost viața ta, tată, astăzi? Sunt momentele mele de liniște, sunt momentele lui de liniște, o familie înțelegătoare, o familie care m-a ajutat să trec peste această perioadă” a povestit ministrul Nelu Tătaru în emisiunea ”La cină” cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

La fel de emoționat, Nelu Tătaru a vorbit, cu vocea gâtuită de emoție, despre tatăl său, care și-a dorit ca el să fie medic, dar nu a apucat să-l vadă în halatul alb.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-05

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz