2020-07-11 17:55

Nepotul baronului PSD de Olt, Paul Stănescu, protagonistul unui scandal de pomină în Sâmbăta Mare

 |  12:41
Nepotul baronului PSD de Olt, Paul Stănescu, protagonistul unui scandal de pomină în Sâmbăta Mare

Primarul comunei Vişina din judeţul Olt, Cristian Ţol, a declarat, pentru Mediafax, că aproximativ 20 de persoane, de la PNL şi USR, erau adunate acasă la şeful organizaţiei locale a USR unde ambalau pachete cu suc şi cozonaci pentru a fi distribuite localnicilor.

Cristian Ţol spune că acţiunea adversarilor săi politici încalcă reglementările ordonanţelor militare, aşa că, împreună cu viceprimarul localităţii, a mers să vadă despre ce este vorba. „Problema nu e că fac ei pomeni electorale. Pot să facă ce vor cu banii lor sau dacă găsesc sponsori la nivel local sau naţional. Treaba e că noi ca primărie şi eu, în speţă primarul comunei, despre actele de caritate în comuna noastră, trebuia un acord, chiar dacă e voluntariat. Mai ales că oamenii..., e epidemia asta, şi sunt protejaţi. Eu stau să-i monitorizez, să-i educ să stea acasă. Or, intervenţia mea de a identifica această acţiune care se făcea cu un grup de peste 20 de persoane, la preşedintele USR acasă, pachetele erau depozitate într-un hambar de cereale, probabil o fi dat şi cu insecticid omul acolo, şi ei veneau cu maşinile şi încărcau”, a declarat, pentru Mediafax, primarul comunei Vişina.

Edilul din Vişina povesteşte că, în timp ce stătea în faţa gospodăriei şefului USR din localitate, a ieşit preşedintele organizaţiei locale a PNL, care ar fi început să-l jignească. Iar întâlnirea a degenerat. „A ieşit preşedintele PNL-ului şi a început să-mi aducă reproşuri politice. Nu e pentru prima oară când mă jigneşte şi-mi aduce fel şi fel de…Şi a intrat în altercaţie cu mine. Din îmbrânceli din 'ălea'…eu am avut şi eu câteva contuzii, să zic aşa, iar dumnealui s-a ales cu buza spartă. Nu l-am bătut de l-am omorât. Am fost transportaţi amândoi la spital. Eu, într-o cameră, dumnealui într-o cameră, ne-a pus perfuzii, ne-a scris acolo ce avem fiecare şi …cam asta a fost tot”, a declarant Cristian Ţol, primarul comunei Vişina.

Potrivit informaţiilor noastre, ceea ce nu spune edilul Cristian Ţol este faptul că acele pomeni electorale erau doar paştele care trebuia împărţit credincioşilor din comună de către voluntarii bisericii. Însă, nu trebuie omis faptul că primarul Cristian Ţol este nimeni altul decît nepotul baronului PSD de Olt, Paul Stănescu, care de ani buni face ce vrea în această comună. De ce? Pentru că este în relaţii excelente cu prim-procurorul Parchetului de la Corabia, Lia Sorin, şi toate sesizările şi abuzurile care-l vizează pe nepotul lui Paul Stănescu sunt muşamalizate din faşă de acest procurer, şi pentru simplul fapt că cei doi au petrecut multe concedii împreună.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-20Parerea ta...

CORCITURA
20 Apr 2020

Corona și Țiganiada româneasca
STABOR
20 Apr 2020

Bastanul clanurilor tiganesti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz