2020-07-06 23:31

Nicolae Popa RUPE TĂCEREA: Ce rol au avut Băsescu și Kovesi în extrădarea sa

 |  20:41
Nicolae Popa RUPE TĂCEREA: Ce rol au avut Băsescu și Kovesi în extrădarea sa

Nicolae Popa a declarat că implicarea fostului preşedinte Traian Băsescu în procesul de extrădare a sa este „notorie” şi că spre deosebire de codurile penale, înţelepciunea românească are câte un proverb pentru toate situaţiile din viaţa unui om, de aceea se aşteaptă ca şi alte persoane să răspundă.

„Cred cu tărie că toate abuzurile şi atrocităţile făcute de acest regim toxic trebuie să înceteze, iar reprezentanţii săi de frunte - cum este doamna Kovesi, pentru început - să plătească pentru toate fărădelegile făcute în ultimii 12-14 ani. Mai cred spre deosebire de Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, că înţelepciunea populară românească a prevăzut câte un proverb pentru toate situaţiile în care te poţi afla în viaţă: ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face. Minciuna are picioare scurte. După plată şi răsplată. Roata se învârteşte. Cine seamănă vânt culege furtună. Creştineşte se spune că nu e bine să te bucuri de răul altuia. Eu sunt ateu”, a declarat fostul fostul director FNI, Nicolae Popa, la Antena3.

Totodată, Nicolae Popa a subliniat că se aşteaptă ca, în dosarul privind modul în care a fost adus el în ţară din Indonezia, să mai fie implicate persoane care să fie trase la răspundere.

„Mă aştept şi la alte bucurii referitoare personaje. Implicarea directă a domnului Traian Băsescu este notorie deja. Toţi aceşti domni care au participat la comisia regatorie în avionul cu care am fost extrădat, care au participat la discuţiile informale cu autorităţile indoneziene, eu cred că ar trebui să răspundă”, a mai spus fostul director FNI, citat de Mediafax.

Nicolae Popa a fost condamnat în lipsă, în anul 2000, la 15 ani de închisoare, pentru fraudă, iar în anul 2006, alături de Ioana Maria Vlas, în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii, în urma căreia mai mult de 100.000 de români şi-au pierdut banii investiţi, iar statul român, care garantase, a fost obligat să plătească circa o sută de milioane de euro compensaţii. Popa a fost adus în ţară, din Jakarta, în anul 2011.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-17

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Feb 2019

acum pricep si eu ce dracu se intampla...MAFIOTII de dupa 1989 s-au grupat in doua categorii si anume categoria1-MAFIOTII din grupul ILIESCU-GRU si categoria 2-MAFIOTII din grupul Brucan-MOSSAD-CIA//Si acum asistam la meciul dintre cele doua grupuri mafiote,evident grupul 1 contine si pe VANTU-FNI iar Basescu este din grupul2 Deci mai nou fostii kominternisti si-au facut doua bisericute ,unii cu PUTIN si ceilalti cu NETANIAHU Concluzia este mai mult tragica decat comica,inseamna ca mai nimeni din Romania nu este neutru,ci face parte din cele doua grupuri mafiote care mai nou se razboiesc intre ele.Adica suntem ca in Columbia la Medellin unde se bat gruparile de traficanti de cocaina intre ele pentru suprematie
TRADATORI DE TARA
18 Feb 2019

MORTI MATI DE PUSCARIAS - HOT - BANDIT - TILHAR . SA MORI INPUSCAT IN CAP . SCOATE BANI FURATI DE LA OAMENI , TILHARULE . PLATIM NOI PENTRU TINE SI GASCA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz