2020-02-16 22:22

Nicolae Timiş: „Fiica mea a consumat, nu s-a drogat”

 |  18:43
Nicolae Timiş: „Fiica mea a consumat, nu s-a drogat”

Primaruloraşului Haţeg, Nicolae Timiş (PNL), a afirmat, într-o conferinţă de presăţinută ieri, că fiica sa este arestată pentru că “se numeşte Timiş”, reluândafirmaţia că adevărata ţintă este el şi nu reţeaua de trafic şi consum dedroguri care a fost destrămată acum câteva zile de DIICOT.

“Singurulmotiv pentru care Oana este la puşcărie este că se numeşte Timiş. Poate că suntincomod că nu mă supun, poate cred că aş putea candida pentru un post dedeputat, poate cred că pot sprijini pe cineva pentru acest post”, a spusNicolae Timiş, care a reiterat că se simte “vânat politic”. Imediat după ce fiica sa a fost reţinută deprocurori şi, ulterior, a primit mandat de arestare împreună cu alte 28 depersoane, Timiş spunea că adversarii săi politici se tem ca nu cumva săcandideze pe locul fratelui său, deputatul Ioan Timiş (PDL), decedat în urmă cuaproape două săptămâni, din cauza leucemiei.

Caargument, Timiş a prezentat date din rechizitoriu referitoare la fiica sa. “Înrechizitoriul în baza căruia au fost arestaţi sunt convorbiri telefonice aleOanei interceptate timp de câteva zile. În una dintre ele, ea vorbeşte cufostul ei prieten şi îi spune că vrea ketamină pentru ea. Am căutat pe net şiam văzut că se poate cumpăra oricând ketamină şi că sunt unii cercetători dinSUA care susţin că e un remediu foarte bun pentru depresie. De fapt, sunt unelearticole în care este prezentat drept medicament magic contra depresiei. Dacă econsiderat nociv, autorităţile ar trebui să ia măsuri pentru ca aceşti copii sănu ajungă la substanţă”, a argumentat primarul din Haţeg. El a mai spus căfiica lui nu a recunoscut în faţa sa că a luat droguri şi că Oana Timiş nureprezintă un pericol social. “Fiica mea a consumat, nu s-a drogat! Drogat e uncuvânt prea greu pentru ce a făcut”.

Primarula mai anunţat că vrea să înfiinţeze o asociaţie a victimelor ketaminei."Am pregătit un blog pentru victimele ketaminei şi vrem să facem şi oasociaţie care să lupte pentru salvarea zâmbetului Oanei. Blogul se găseşte laadresa .

comşi poate fi deja accesat, însă mai avem puţin de lucru la el. Ce i s-aîntâmplat fiicei mele nu e justiţie", a spus Timiş.

Fiicaprimarului din Haţeg, Oana Timiş, şi alte 28 de persoane au fost reţinute şiulterior arestate pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic şiconsum de droguri, mai precis de ketamină. Ketamina este un anestezic puternic,de uz mai ales veterinar, care are însă şi efecte psihedelice, care îl faccăutat de consumatorii de droguri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine