2020-08-08 04:22

Nicuşor Constantinescu a ajuns în ţară. Va fi dus de poliţişti direct la Tribunalul Bucureşti pentru arestarea preventivă

 |  12:19
Nicuşor Constantinescu a ajuns în ţară. Va fi dus de poliţişti direct la Tribunalul Bucureşti pentru arestarea preventivă

Nicuşor Constantinescu a ajuns joi în ţară, pe Aeroportul Henri Coandă, cu o cursă de la Istanbul. Preşedintele suspendat al CJ Constanţa va fi dus de poliţişti direct la Tribunalul Bucureşti, pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui.

Citeşte şi: 

Surse din Poliţie, citate de Mediafax, au precizat, că Nicuşor Constantinescu va fi ridicat de poliţişti de pe aeroport şi dus la Tribunalul Bucureşti, care va judeca cererea de confirmare a mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui.

În cazul în care instanţa va confirma mandatul de arestare, Nicuşor Constantinescu va fi încarcerat în Arestul Poliţiei Capitalei. Ulterior, în funcţie de ce va spune medicul, acesta va rămâne în Arestul Poliţiei Capitalei sau va fi dus într-un spital penitenciar.

Nicuşor Constantinescu a fost reţinut, marţi, de autorităţile din Turcia, după ce Ministerul Justiţiei a transmis documentelor necesare pentru aducerea lui în ţară, pentru a fi arestat preventiv.

Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii DNA în trei dosare penale. Într-unul dintre acestea preşedintele suspendat al CJ Constanţa este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, în altul că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în cel de-al treilea, pentru că a atribuit nelegal terenuri.

De asemenea, într-un alt dosar, Nicuşor Constantinescu este cercetat pentru luare de mită şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în casa lui au fost găsite, la percheziţii, 15 cartuşe de calibrul nouă milimetri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-06Parerea ta...

RADU BEAN MAZĂRE (TOMITAN)
06 Noi 2014

CRIMINALI ORDINARI! CUM PUTEȚI FACE AȘA CEVA, JGODIILOR, LU DOMNU NICUȘOR? TOCMAI DUMNEALUI CARE ARE CANCER LA TRABUC! TICĂLOȘILOR, GĂHOZARILOR,LA CĂ VINE VIOEREL CU AMNISTIA GENERALĂ ȘI-L SCAPĂ DIN GHEARELE VOASTRE! SĂ VĂD ATUNCI PE UNDE O SĂ MAI SCOATEȚI CĂMAȘA, JEGURILE DREAKULU!HUOOO
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz