2020-08-14 17:35

Nicușor Constantinescu, condamnat la 5 ani de închisoare

 |  10:29
Nicușor Constantinescu, condamnat la 5 ani de închisoare

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel în dosarul Centrului Militar Zonal. Decizia este definitivă.

Prima instanță îl condamnase pe Nicușor Constantinescu la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni pentru abuz în serviciu, pentru subfinanțarea centrului militar zonal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-29Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
29 Iun 2016

ASTIA TOTI SUNT NISTE PAIATZE....SI EL SI MAZARE.....CAPO DI TUTTI CAPI ESTE STRUTINSCHI...DAR PE ASTA NU-L DERANJEAZA NIMENI,A RAMAS CU MILIARDELE DE EURO PRIN AFRICA DE SUD SI TRAGE SFORILE IN CONTINUARE.......TOATE MALLURILE,IMOBILIARELE,TOT CE INSEAMNA MULTINATIONALE DEDEMAN ETCETERA SUNT ALE LUI....ESTE SI HREBENCIUC BAGA LA COMBINATIE.....AFACERILE KOMINTERNISTE DE LA MALTA....MAFIA LUI BRUCAN-ILIESCU>>>>>>>>>>>>SA VINA HINGHERII
ANONIM
29 Iun 2016

Cicuitul asta de publicare a comentariilor pare a refuza nsa publice un comentariu in care se face referire la articol ? Deci consoderati ca pensionului numit Centrul Militar Zonal Constanta, nu i-au fost alocati banii necesati sa-si cumpere glet si var ca sa isi zugraveasca cladirea ? Pe de alta parte considerati ca "abuzul in serviciu" se poate constata atunci cand exista finantare si banii nu au fost alocati si nu atunci cand nu exista finantarea necesara ? Observati ca sumele din bugetul Consiliului Judetean se avizeaza si si aproba si de alte insitutii iar in buget sunt inscrise sumele solicitate de ordonatorii secundari de credite care au facut solicitarile de a fi prevazute in buget sume cu asemenea destinatii, bugetul fiind si el aprobat in sedinta a Consiliului judetean ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz