2020-07-07 18:44

Nicuşor Constantinescu, cu muniţie acasă

 |  20:15
Nicuşor Constantinescu, cu muniţie acasă

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, va fi cercetat de procurori pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor, după ce la locuinţa sa au fost găsite 15 cartuşe cu glonţ, calibru 9 mm.

Informaţia apare în referatul prin care procurorii DNA l-au trimis recent în judecată pe Nicuşor Constantinescu pentru abuz în serviciu, acuzat că a împiedicat controalele Curţii de Conturi şi că nu a respectat legea în privinţa a 11 certificate de urbanism, autorizaţii de construire a unor centrale şi generatoare eoliene. Tot în referatul DNA se arată că procurorii au disjuns ancheta în cazul său şi pentru săvârşirea infracţiunilor de dare şi luare de mită.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-02Parerea ta...

NINA
03 Iun 2014

Hotie la drumul mare? “Directorasul CFR Călători, Valentin Dorobanţu, a încredinţat ilegal unei firme controlate de afaceristul Gruia Stoica un contract de reparaţii automotoare a cărui valoare poate ajunge la 20.000.000 de euro. Imediat după ce Gruia Stoica a fost reţinut pentru încercarea de trucare a unei licitaţii de transport feroviar de marfă, directorasul CFR Călători, Valentin Dorobanţu, a încheiat un acord-cadru pentru reparaţii de automotoare cu o firmă controlată de afaceristul gălăţean, dar care până acum nu a mai efectuat asemenea servicii feroviare. Încredinţarea acestui contract a fost pregătită cu mult timp înainte de semnare de către Valentin Dorobanţu, botezat de ceferişti “Smart”, pentru şmecheriile pe care le regizează în zona transportului feroviar de călători. Practic, managerul de la CFR Călători a făcut demersuri serioase încă din vara anului trecut pentru a ajuta firmele lui Gruia Stoica să prospere pe spatele companiei de stat.”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz