2019-07-21 14:05

Nigel FARAGE, fostul lider UKIP, un nou atac la adresa ROMÂNILOR. Vezi de ce spune că nu ar fi trebuit să intrăm niciodată în UE

 |  22:33
Nigel FARAGE, fostul lider UKIP, un nou atac la adresa ROMÂNILOR. Vezi de ce spune că nu ar fi trebuit să intrăm niciodată în UE

Nigel Farage, fostul lider al partidului britanic UKIP, a fost acuzat de rasism după ce a spus că României nu i-ar fi trebuit permis accesul în Uniunea Europeană niciodată, potrivit Mirror.co.uk, citat de Mediafax.

În timpul unei dezbateri la postul de radio LBC, fostul lider al partidului UKIP s-a confruntat telefonic cu un ascultător care s-a simţit ofensat de comentariile lui.

Înainte de discuţia telefonică, Nigel Farage sugerase că România nu ar fi trebuit să intre niciodată în Uniune în 2007, deoarece nu a ”făcut tranziţia”, ţara fiind în continuare ”condusă de comunism”.

El a sugerat, de asemenea, că timpul este potrivit pentru ca Marea Britanie să se despartă de Bruxelles, pentru că îi este de ”necrezut” că Regatul Unit s-a aflat vreodată într-o uniune politică cu România.

Farage a făcut aluzie la OUG 13, ordonanţă de urgenţă adoptată - apoi abrogată - de Guvern, care decriminaliza parţial abuzul în serviciu pentru funcţionarii publici în cazul în care prejudiciul nu depăşea suma de 200.000 de lei.

“Eşti funcţionar public, ai furat doar 35.000 de lire (41.000 euro/ 185.000 lei - n.r.), dar este ok, domnule. O să primeşti doar o lovitură peste mână”, a spus Farage.

Deşi ordonanţa a fost abrogată, Farage a continuat: “Sincer, ei (românii - n.r.) nu trebuiau să intre niciodată în Uniunea Europeană”.

  

Politicanul extremist, acuzat de RASISM

Jignit de comentariile acide ale politicianului, un ascultător revoltat, numit Tony,  a sunat la radio şi l-a acuzat de rasism pe Farage.

“Cred că eşti rasist şi chiar mă simt jignit de modul în care ai vorbit despre România şi despre români”, a spus bărbatul.

Acesta a evocat acţiunile politicienilor britanici şi modul în care au gestionat aceştia mii de lire, cerându-i lui Farage să explice diferenţa.

“Îţi spun eu, Tony, care este diferenţa. Corupţia este absolut endemică în întreaga societate românească, iar acest lucru este susţinut de fiecare raport independent referitor la ţară”, i-a replicat Farage.

”Mai mult decât atât, Tony, e o ţară în care aproximativ 4 milioane de oameni sunt discriminaţi într-un mod vicios, din cauza rasei lor şi îmi vine foarte greu să cred că ne aflăm într-o uniune politică cu o ţară precum România”, a adăugat Nigel Farage.

Acesta a concluzionat: ” Asta nu înseamnă că românii sunt oameni răi, există mulţi români minunaţi pe care am avut plăcerea să îi cunosc”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-12Parerea ta...

ABDOLAHULE DRAGNEA
11 Feb 2017

ARE DREPTATE , DIN CAUZA MAFIEI PATRICIENILOR SI PARLAMENTARILOR , PRIMARI , ETC . ZILELOR NOASTRE .
AI SPUS TOT CE AI STIUT
11 Feb 2017

TE FACI DE RAS POSTAC PROST
CROCODILUL FLAMAND
11 Feb 2017

ATACUL ESTE LA ADRESA SISTEMULUI CORUPT DIN ROMANIA....CAT DESPRE ROMANI CA CETATENI NIGEL FARAGE A SPUS CA SUNT OK,CHIAR ARE PRIETENI DIN ROMANIA FOARTE RESPECTABILI>>>>>>>>>> SI ESTE ADEVARAT...PRECUM VEDETI CORUPTIA DIN ROMANIA ESTE CUNOSCUTA PESTE TOT
DEC
12 Feb 2017

Are perfecta dreptate!, asa cum a avut si cu BREXIT-ul din Anglia! De aceia e si apreciat de Trump, pentru ca e un politician REALIST!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray