2019-05-26 08:08


Ninsori şi ger în toată ţară

 |  08:52
Ninsori şi ger în toată ţară
Crăciun cu două anotimpuri. După ce în prima zi deCrăciun am avut parte de maxime de primăvară, de duminică, temperaturile auînceput să scadă brusc. Meteorologii spun că în nordul ţării, va fi chiar maifrig decât e normal în această perioadă.

Imaginea 1/1

Luni răcireavremii continuă. Cerul este mai mult noros şi aşteptăm precipitaţii în toateregiunile. Din cauza temperaturilor scăzute vor fi ninsori, cu excepţiaDobrogei, unde vor cădea precipitaţii mixte. Vântul se intensifică temporar însud-est, iar pe crestele montane suflă tare. Maximele termice se vor situaîntre minus 6 grade în nordul Moldovei şi cel mult 2 grade în sud-est.

În Capitală vremea este tot mai receşi apropiată de iarnă, pentru că cerul e acoperit de nori şi temporar ninge. Laamiază, maxima ajunge doar la minus 1, poate 0 grade Celsius.

Marţi vorbim deja despre o vreme rece pentru data din calendar,geroasă chiar dimineaţa în nord, în nord-est, în centru şi izolat şi încelelalte regiuni. Norii mai acoperă temporar cerul şi local ninge Vântul suflămai tare în sud-est şi în rafale aspre la munte.T empraturile maxime suntnegative în cea mai mare parte a ţării şi se situează între minus 9 şi 1 gradeCelsius.

În Bucureşti cerule temporar acoperit de nori şi sunt condiţii de ninsoare slabă. Sub aspecttermic, maxima nu trece de minus 1, 0 grade Celsius.

Miercuri e chiar mai rece decât marţi. Dimineata va fi geroasăîn nordul şi centrul ţării, iar în depresiuni temperaturile pot să scadă chiarşi sub minus 15 grade. Cel mai frig va fi în vest, centru şi nord unde maximelese situează între minus 8 şi minus 4 grade. Nici în restul regiunilor temperaturile nu trec pragul îngheţului. Pornesc dela minus 3 şi ajung doar la zero grade. Ninsorile mai cad doar pe arealerestrânse, în vest, centru şi nord. În restul ţării cerul este varibil. În Bucureşti,maxima nu trece de minus 1 grad la amiază, dar aspectul vremii este predominantfrumos.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-07-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG