2019-09-18 16:45

Noi dezvăluiri TELEORMANLEAKS: Lideri PSD, la partide de vânătoare ale lui Liviu Dragnea

 |  15:56
Noi dezvăluiri TELEORMANLEAKS: Lideri PSD, la partide de vânătoare ale lui Liviu Dragnea

Rise Project a publicat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, imagini de la partidele de vânătoare ale şefilor Tel Drum. Într-un video, realizat după o partidă de vânătoare, apare Liviu Dragnea alături de mai mulţi lideri PSD, printre care Adrian Ţuţuianu, Dan Nica, Nicuşor Constantinecu.

Liviu Dragnea, Marian Oprişan, Petru Frătean, Constantin Niţă, Adrian Ţuţuianu, Dan Nica, Nicuşor Constantinecu, Dumitru Buzatu, Paul Stănescu, Ioan Mang, sunt câţiva dintre cei care apar în filmuleţul publicat de Rise Project de la o partidă de vânătoare.

În alte fotografii apar, cu vânatul, Petre Pitiş, director general Tel Drum, Mircea Vişan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum.

Rise Project a publicat recent documente pe care spune că le-a primit de la un ţăran care a găsit o valiză.

Printre acestea se afla şi un proces verbal de la partida de vânătoare, din 4 ianuarie 2014, pe fondul de vânătoare gestionat de AVPSS Turris Turnu Măgurele. Documentul menţionează şi vânatul aprobat: 20 de mistreţi, două vulpi, 6 iepuri.

Imagini cu puternic impact emoţional AICI.

În data de 5 noiembrie, Liviu Dragnea spunea că nu a mai vorbit cu Petre Pitiş, şeful Tel Drum, de 10-15 ani, când era consilier judeţean.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-17Parerea ta...

ANONIM
17 Noi 2018

Oare de ce nu îl întreabă CT Popescu pe Liviu Dragnea, în mod public ,ce opinie are despre faptele de vânătoare petrecute în județul pe care pe care îl administra , așa cum Țiriac îl invita pe fostul lider de la PSD Adrian Năstase la vânătoare și chiar și pe Ilie Sârbu?
BELINO
17 Noi 2018

TE PIS PE ONOAREA SI CONSTINTA LOR
ALUNELU
18 Noi 2018

„Rise Project a publicat, sâmbătă, pe pagina de Facebook” Decizie Rise Proect nr...... În staful PSD, a fost interzisă vînătoarea în grup , ca să nu se mai întîlnească Dragnea cu nimeni.!!!!
@@@ANONIM
19 Noi 2018

DAR COPROFAG ESTI , RECUNOASTE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray