2020-07-03 20:59

Noi PISTE în ancheta de la Caracal. Poliția face verificări

 |  16:24
Noi PISTE în ancheta de la Caracal. Poliția face verificări

Anchetatorii au anchetat o pistă nouă în cazul crimelor de la Caracal. Polițiștii au primit o informație că Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a sunat săptămâna trecută la 112 pentru a anunța că a fost răpită, ar fi în viață, sechestrată în podul unei case. Au fost percheziționate toate clădirile din vecinătatea casei lui Gheorghe Dincă, fără niciun rezultat, însă.

Polițiștii nu au găsit nimic în urma perchezițiilor făcute ca urmare a unui mesaj primit pe Facebook. Continuă căutările în balta Drăghiceni, unde se află scafandri, pompieri și mai multe ambulanțe, transmite Digi24

Polițiștii fac verificări și într-un lac din apropiere de Caracal. Căutările de la balta Drăghiceni au loc la solicitarea DIICOT, a spus Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Sunt foarte mulți polițiști care fac percheziții lângă casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, după ce o femeie din Caracal a primit un mesaj pe Facebook în care se spune că Alexandra ar fi în viață și să o caute cineva într-un pod, pentru că este legată acolo și riscă să moară de foame.

Poliția este în alertă acum și caută în împrejurimi. Sunt multe case părăsite în zonă.

Și familiile fetelor dispărute au primit mesaje în ultimul timp. Mama Luizei Melencu, tânăra despre care nu se mai știe nimic din aprilie, a primit un mesaj în care i se spunea că fata trăiește și i se indica un loc în care s-ar afla. Femeia a mers la acea adresă cu polițiștii, dar s-a dovedit a fi o alarmă falsă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-31

In legatura cu acest articol...

Procurorul care a instrumentat dispariţia adolescentei, cercetat disciplinar de Inspecţia Judiciară

Cazul de la Caracal: Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie a ridicat documente de la Judecătoria Craiova

Procurorul-şef al DIICOT: Ne-am dori, din tot sufletul, să găsim fetele ÎN VIAȚĂ

ULTIMA ORĂ: Șeful DIICOT, despre cazul Caracal: NU avem nici măcar concluzii preliminare despre fragmentele osoase
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz